Που μας οδηγούν αυτοί που επί δεκαετίες μας κυβερνούν; Γράφει ο Αντώνης Κρητικός, Δάσκαλος

Που μας οδηγούν αυτοί που επί δεκαετίες μας κυβερνούν; Γράφει ο Αντώνης Κρητικός, Δάσκαλος

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;

Γράφει ο Αντώνης Κρητικός, Δάσκαλος

Όσο και αν προσπαθούν να το καλύψουν, τα «μπουκωμένα» με εκατομμύρια συστημικά Μ.Μ.Ε, που ενίοτε παραπληροφορούν και άλλοτε αποκρύπτουν την αλήθεια, συχνά δε πυκνά ένοχα σιωπούν, άλλοι κυβερνούν και άλλοι έχουν την εξουσία στη χώρα. Πλην κάποιων εξαιρέσεων, αυτοί που εδώ και δεκαετίες μας κυβερνούν, φαίνεται να είναι δουλοπρεπείς, πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης, που σταδιακά με τη «μέθοδο του βατράχου» μας αφελληνίζουν και αποχριστιανίζουν και μας οδηγούν σε μια πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση και αλλαγή! Δουλοπρεπείς σε μια Ν.Τ. που θέλει να επιβάλλει το διεθνισμό και το παγκόσμιο κράτος εις βάρος των εθνών με περιορισμό των ατομικών ελευθεριών. Πρόσφατα, βιώσαμε την ανατολή της παγκόσμιας δικτατορίας της «Δημοκρατίας» στο πλαίσιο του σχεδίου για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας! Από το σάπιο σύστημα αλλά και μεταξύ τους οι πολιτικοί μας ταγοί προστατεύονται, είτε καταχρώνται δημόσιο χρήμα (μίζες) είτε υποθηκεύουν τη χώρα είτε ξεπουλούν την πολιτιστική μας κληρονομιά (Μακεδονικό)…! Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έστειλε στη Βουλή δικογραφία με αίτημα άρσης της ασυλίας 54 βουλευτών του Σύριζα, που είχαν υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσά τους ο πρ. πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και ο πρ. υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος. Όλες απορρίφθηκαν, κατά πλειοψηφία,από όλα τα κόμματα πλην της Ελληνικής Λύσης!! Κάποιοι, ως αντιπολίτευση τότε, μιλούσαν για προδοσία. Και εδώ κουκούλωμα;; Αλλά, «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πέρα των άλλων, προσπάθησαν να μας πείσουν, ότι οι καμπάνες και τα μεγάφωνα των Ορθόδοξων ναών μετέφεραν τον ιό σε αντίθεση με αυτά άλλων δογμάτων που λειτουργούσαν κανονικά. Πόσο επίκαιροι οι στίχοι του Ψαλμού (82): «ότι ιδού οι εχθροί σου ήχησαν και οι μισούντες σε ήραν κεφαλήν», «Επί τον λαόν σου κατεπανουργεύσαντο γνώμην, και εβουλεύσαντο κατά των αγίων σου.». Τελευταία, από τη «σημαία που την πήρε ο άνεμος» στα Ίμια, περάσαμε στο «για μερικές δεκάδες μέτρα» στον Έβρο! Η ανθελληνική δε, μέχρι στιγμής, Επιτροπή «Ελλάδα 2021», που συστήθηκε λίγους μήνες πριν με στόχο να αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρόνων του νέου Ελληνικού κράτους, να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων και να δημιουργήσει ενωτικό κλίμα, έχει δημιουργήσει μόνο αρνητικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα για τα άρθρα που έχει δημοσιεύσει, όπως αυτό στο οποίο ο Καποδίστριας παρουσιαζόταν ως δικτάτορας, ενώ πριν λίγες μέρες βοούσε το διαδίκτυο με νέο κείμενο για τα…ερωτικά του Καραϊσκάκη, όπου η μητέρα του ήρωα χαρακτηριζόταν ως πόρνη, οι αγωνιστές του -21 ομοφυλόφιλοι, ο δε Καραϊσκάκης… σεξομανής! Φυσικά, φρόντισαν άμεσα να το κατεβάσουν!

Δυστυχώς, πειθήνια όργανα και γενίτσαροι του πνεύματος των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων εξωμοτούν συνεχώς κατά της Ελλάδος. Στις 12 Μαρτίου του 2006, η τότε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του τότε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια ουσιαστικά αυτό μας είπε, ότι σταδιακά θα επικρατήσουν οι αποφάσεις της Ν.Τ και ότι όλες οι λαϊκές κατακτήσεις για τις οποίες χύθηκαν ποταμοί αιμάτων για την ακεραιότητα της χώρας πάνε χαμένες.

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση αισθάνεται κανείς, όταν τη στιγμή που Κούρδος βουλευτής -Τουμά Τσελίκ- καλεί την τουρκική Βουλή για να διερευνήσει την «Ποντιακή Γενοκτονία» λέγοντας αλήθειες που, κανένας δικός μας βο(υ)λευτής δεν τολμά να πει στην ελληνική Βουλή και συγκεκριμένα: «Ζητήσαμε να αρχίσει μια κοινοβουλευτική έρευνα για τις σφαγές σε βάρος των Ελλήνων που άρχισαν το 1914 και συνεχίστηκαν ως το 1923, όπως και για την κατάσχεση από την πλευρά του Δημοσίου πολιτιστικών περιουσιακών στοιχείων και ιδιωτικών περιουσιών. Οι πολιτικές που άρχισαν το 1914 με στόχο τους Αρμένιους, Ασσυρίους και αργότερα τους Έλληνες και είχαν ως στόχο την εκκαθάριση της περιοχής από τους Χριστιανούς, έγιναν αιτία να εκτοπιστούν πολλοί άνθρωποι. Αυτά που συνέβησαν στην περιοχή, επέφεραν συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να αντισταθμιστούν», η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στο μήνυμά της για την ημέρα Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η λέξη γενοκτονία αναφέρεται μόνο μια φορά, ενώ δεν αναφέρεται πουθενά το…ποιος έκανε αυτή τη γενοκτονία!!! Αλλά, και ως να ήταν ένα απλό αντικείμενο (βάζο, αγαλματίδιο…) που δεν ταίριαζε στις προσωπικές της επιλογές, φαίνεται να εξαφάνισε από το Προεδρικό Γραφείο τη σημαία της Προεδρίας με το θυρεό και το Σταυρό, που υπήρχε επί προεδρίας του Προκόπη Παυλόπουλου και αποδεικνύουν οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες! Οφείλεται, στους Έλληνες Πολίτες μια απάντηση, αν όντως αυτή είναι η νέα πραγματικότητα και αν ο εκάστοτε Πρόεδρος έχει το δικαίωμα να άγει και να φέρει τα σύμβολα της Προεδρίας!

Όταν, λοιπόν, εμείς οι ίδιοι χτυπάμε και καταστρέφουμε τις ρίζες του Ελληνισμού, την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας, την Πίστη μας, τα ιδανικά και τις αξίες μας, δεν μας φταίει κανένας Ερντογάν! Επιτέλους, ΑΙΔΩΣ «κυρίες» και «κύριοι»! Πού μας οδηγείτε;;;

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 2020.jpg

ΠΡΟΕΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 2019.jpg

ADVERTORIALS