O 3ος Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω. ΦΩΤΟ

O 3ος Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω. ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία και με τις χορευτικές διαθέσεις στα ύψη, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 3ος Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω. Μικροί και μεγάλοι χορευτές και προσκεκλημένοι, τίμησαν με την παρουσιά τους και φέτος την μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Κω και αποθέωσαν με το πιο θερμό χειροκρότημά τους τα χορευτικά σχήματα των σχολών χορού και των πολιτιστικών συλλόγων του νησιού μας. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Θοδωρής Αρσενικός, ο οποίος καλοσόρισε τα χορευτικά σχήματα και επισήμανε τον σκοπό της φιλανθρωπικής εκδήλωσης καθώς τα έσοδά του θα στηρίξουν τις κοινωφελείς δράσεις του Ομίλου. Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της φιλανθρωπίας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου του νησιού μας.

Δίχως καθυστερήσεις το πρόγραμμα κύλησε ομαλά με το φαντασμαγορικό θέαμα που είχαν ετοιμασει τα χορευτικά σχήματα. Ο πολιτιστικός σύλλογος Πυλίου- Απελλής, η σχολή Artista, ο πολιτιστικός σύλλογος Αντιμάχειας -Πρόοδος, η σχολή Μπαλαρίνες και Όνειρα, η σχολή της Ελένης Δρόσου, ο πολιτιστικός σύλλογος Θεόκριτος και η σχολή DMC Dance, χάρισαν ένα μοναδικό υπερθέαμα ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους στους χορευτικούς ρυθμούς της παράδοσης, του λατιν, του μοντέρνου και συγχρονού χορού, της zumba, της salsa, του belly dance και της rumba.

Το πλήθος καταχειροκρότησε τους μικρούς και μεγάλους χορευτές και ακούραστα παρακολούθησε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος , στην υπέροχη αίθουσα της Νέας Φαντασίας , που φιλοξένησε και φέτος την εκδήλωσή μας. Την δική της μοναδική πινελιά έδωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκδήλωσης κ. Σάντυ Λαδικού, η οποία με την εμπειρία της και τον ζεστό της χαρακτήρα υποστήριξε και ανέδειξε την εκδήλωση.

Ο Ροτριανός Ομιλος Κω ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους χορευτές των σχολών και των πολιτιστικών συλλόγων, τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν με φωτογραφικό υλικό και βίντεο την εκδήλωση. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους υπέροχους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν επανειλλημένως τις εκδηλώσεις μας.

Ο Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω έχει γίνει πλέον θεσμός και δεσμευόμαστε για την επόμενη ετήσια εκδήλωση με μοναδικό χορευτικό υπερθέαμα.

   Πρόεδρος                                                Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Θοδωρής Αρσενικός                                       Αμαλία Ανδρουλάκη

ADVERTORIALS