Η βράβευση της Κρυσταλλένιας Δρόσου (Pandrosia) από τον Ροταριανό Όμιλο Κω

Η βράβευση της Κρυσταλλένιας Δρόσου (Pandrosia) από τον Ροταριανό Όμιλο Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑΣ ΔΡΟΣΟΥ (pandrosiaΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩ

 

Σε μια ειδική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κω στο φιλόξενο ξενοδοχείο CITY BLUE LAGOON, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η βράβευση ενός Κώου επαγγελματία, ο οποίος ξεχώρισε για την προσφορά του στην ανάπτυξη και προβολή του νησιού.

Φέτος βραβεύθηκε η ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας pandrosia κα Κρυσταλλένια Δρόσου. Η εταιρεία pandrosia ειδικεύεται στην παραγωγή καλλυντικών και βιολογικών τροφίμων όπως μαρμελάδες, σάλτσες, ζυμαρικά και χυμούς, τα οποία έχουν σαν βασικό συστατικό τους βιολογική αλόη. Η αλόη παράγεται στα ιδιόκτητα κτήματα της οικογένειας Δρόσου στο Πυλί, ενώ τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών τροφίμων στην Κώ και στην Αθήνα.

Η τελετή άρχισε με την ανάγνωση του πλούσιου βιογραφικού της βραβευθείσας στο οποίο ξεχωρίζουν οι πολύχρονες σπουδές της στον χώρο της Στατιστικής και της μαθηματικής ανάλυσης, το διδακτορικό της από το ΕΜΠ με βαθμό άριστα 10, το πλήθος υποτροφιών που έχει λάβει καθώς και ο μεγάλος αριθμός ερευνητικών εργασιών που έχει δημοσιεύσει σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Ακολούθως ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω Θεόδωρος Αρσενικός την συνεχάρη και της πρόσφερε ειδική τιμητική πακέτα. Ακολούθησε παρουσίαση της πορείας της εταιρείας pandrosia από την Κα Κρυσταλλένια Δρόσου η οποία και ανέπτυξε τους στόχους της εταιρείας, ενώ δήλωσε την απόφασή της να επιστρέψει μόνιμα και να δραστηριοποιηθεί στην αγαπημένη της Κώ.

Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με περιγραφή των διεθνών ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Ρόταρυ από την πρώην Διοικητή της 2470 Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος (στην οποία ανήκει ο Ροταριανός Όμιλος Κω) αναισθησιολόγο Κα Μαριάννα Καλοειδά, η οποία έτυχε να βρίσκεται στο νησί μας επικεφαλής δεκαμελούς εθελοντικής ομάδας ροταριανών γιατρών και φαρμακοποιών, οι οποίοι και εμβολίασαν με το πενταπλούν εμβόλιο 250 παιδιά στο ΚΥΤ Πυλίου.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με ανταλλαγή λαβάρων μεταξύ του Προέδρου του Ομίλου μας Κου Θεόδωρου Αρσενικού και του Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Γέρακα – Παλλήνης χειρουργού Κου Γεωργίου Γκόνη, ο οποίος συμμετείχε στο προαναφερθέντα εμβολιασμό.

     Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γραμματέας

Θεόδωρος Αρσενικός                                                 Σταύρος Αξαρλής

Manolis Xatziantoniou desk