Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε Πυλί, Αντιμάχεια, Ζηπάρι & Καρδάμαινα

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε Πυλί, Αντιμάχεια, Ζηπάρι & Καρδάμαινα

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020, σε συνεργασία με τις Κοινότητες και τους τοπικούς φορείς, συνεχίζουν κι αυτό το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικο παζάρι και άναμμα δέντρου με μουσική, χορό, κάλαντα, παιχνίδια από τον JOKER και δωρεάν βόλτα με το τρενάκι του Άγιου Βασίλη.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Πυλί και στις 5 θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αμανιού, στις 5 και μισή στον Άγιο Γεώργιο και στις 6 στον Άγιο Νικόλαο υπό τους ήχους της Φιλαρμονική Κω.

Επίσης το Σάββατο στις 3 και μισή το μεσημέρι θα γίνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αντιμάχεια και τις 6 και μισή το απόγευμα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μύλο της Αντιμάχειας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Ζηπάρι και στις 5 και μισή θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο θεατράκι Κωνσταντίνου Κιαπόκα στο Ζηπάρι υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Κω.

Επίσης την Κυριακή στις 4 το απόγευμα θα γίνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Καρδάμαινα και στις 6 και μισή το απόγευμα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Ηρακλειδών.

Σε περίπτωση βροχής το παζάρι στο Πυλί θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Σχολείο, στην Αντιμάχεια στην αίθουσα Κοιμήσεως Θεοτόκου ενώ, στο Ζηπάρι και στην Καρδάμαινα στους ίδιους χώρους και σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Σας περιμένουμε όλους!

                                               Γραφείο Ενημέρωσης

                                               Τμήματος Πολιτισμού Κω

ADVERTORIALS