Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η κηδεία της συμπολίτισσάς μας Καλλιόπης Χατζηστέργου - Πιζάνια

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η κηδεία της συμπολίτισσάς μας Καλλιόπης Χατζηστέργου - Πιζάνια

Νεκρή βρέθηκε σε παραλία κοντά στην Μαρίνα της Κω, από συγγενικά της πρόσωπα, η συμπολίτισσά μας Καλλιόπη Χατζηστέργου - Πιζάνια, το μεσημέρι της Δευτέρας!

Η 75χρονη η οποία ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, πήγε το μεσημέρι να κάνει μπάνιο και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων φαίνεται πως απομακρύνθηκε από την ακτή.

Συγγενικά της πρόσωπα, βλέποντας πως δεν έχει επιστρέψει στην οικία της, την αναζήτησαν και την εντόπισαν νεκρή σε παραλία κοντά στη Μαρίνα της Κω, ενώ ταυτόχρονα είχαν ενημερώσει τη Λιμενική Αρχή Κω, στελέχη της οποίας κατέγραψαν το γεγονός.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

To Kosnews24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.


Η  νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στο παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης στην πόλη της Κω την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 14.00. Η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού από τις 12.30μμ.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Ασφενδιού, επιθυμία της εκλιπούσης, κοντά στον παππού της Στέργο Χατζαντώνη, ο οποίος στάθηκε βράχος δίπλα της,  αλλά και σε όλα τα  εγγόνια του όταν η τύχη τον χτύπησε αλύπητα χάνοντας δύο κόρες του στο άνθος της ηλικίας τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Ασφενδιού που θα την σκεπάσει!

Σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας  αντί στεφάνων θα τοποθετηθεί  κουτί εισφορών στην εκκλησία, που  θα διατεθούν στο νοσοκομείο της Κω.

ADVERTORIALS