H εκδήλωση για την ημέρα σακχαρώδη διαβήτη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, από τη λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης». ΦΩΤΟ

H εκδήλωση για την ημέρα σακχαρώδη διαβήτη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, από τη λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης». ΦΩΤΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης», στο πλαίσιο του πυλώνα των Διεθνών Lions για τον Διαβήτη και αφορμή την παγκόσμια ημέρα του σακχαρώδη διαβήτη, διοργάνωσε και φέτος ομιλία για τα οφέλη της σωστής διατροφής την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου για τους μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Κω. Η Κα Αναστασία Ορφανουδάκη, διαιτολόγος- διατροφολόγος, μίλησε στα παιδιά για τα οφέλη της σωστής διατροφής μέσα από μια ενδιαφέρουσα διαδραστική παρουσίαση και παιχνίδια στα οποία τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά.

Μοιράστηκαν σε όλους τους μαθητές δυο έντυπα καθοδήγησης της επιλογής της σωστής διατροφής και συνταγών υγιεινής διατροφής για όλη την οικογένεια.

Στο τέλος τα μέλη της λέσχης των Lions Κω Ιπποκράτης μοίρασαν στα 140 παιδιά του σχολείου μπάρες δημητριακών, προσφορά της «ΑΝΚΩ Academy», και γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλα) από την «Κωακή Γη».

Θα θέλαμε να ευχαριστίσουμε τον διευθυντή και τους δασκάλους του 3ου Δημοτικού σχολείου Κω για την άριστη συνεργασία, την Κα Ορφανουδάκη Αναστασία για την μεγάλη της προθυμία να βοηθήσει σε αυτή την δράση της λέσχης μας και τις «ΑΝΚΩ Academy» και «Κωακή Γη» για την προσφορά των προϊόντων.

Η Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας

L.Χατζηχριστοφή Ειρήνη                           L.Χατζηστάση Ευαγγελία

ADVERTORIALS