Αντώνης Κρητικός: Πρόσφυγες μετανάστες άνθρωποι - Εξίσου σημαντική με την ανθρωπιστική η εθνική διάσταση του μεταναστευτικού

Αντώνης Κρητικός:  Πρόσφυγες μετανάστες άνθρωποι - Εξίσου σημαντική με την ανθρωπιστική η εθνική διάσταση του μεταναστευτικού

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ                        

 

Εξίσου σημαντική με την ανθρωπιστική η εθνική διάσταση του μεταναστευτικού

 

                                                                                           Του δασκάλου, Κρητικού Αντώνη

 

Εδώ και χρόνια η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη του μεταναστευτικού κυκεώνα, που δημιούργησαν τα αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα των Δυτικών αποικιοκρατών, που εποφθαλμιούν τον πλούτο ασιατικών και αφρικανικών χωρών και τις τεράστιες ζώνες οικονομικής τους επιρροής. Αμερικανοί και ευρωπαίοι προκαλούν ή ενισχύουν εμφύλιες διαμάχες αλληλοεξόντωσης στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία, συνήθως με πρόσχημα την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, συστρατευόμενοι πολλές φορές εναντίον εκείνων που οι ίδιοι υποστήριζαν, όταν η «λυκοφιλία» για το μαύρο χρυσό των πετρελαίων ήταν κερδοφόρα γι’αυτούς.

Και ενώ αυτό είναι γνωστό, οι ανθρωπιστές και πνευματικοί λεγόμενοι άνθρωποι στη Δύση και στην Ανατολή, αντί να εξεγερθούν, πλην εξαιρέσεων, σιωπούν. Πολλοί τακτοποίησαν τον «ανθρωπισμό» τους με γενναίες αμοιβές και θέσεις από εκείνους που, βούτηξαν και βουτούν τα χέρια τους και τις βόμβες τους σε ποταμούς αιμάτων λαών, σε κατεστραμμένες και ξεριζωμένες οικογένειες, όπου χιλιάδες ορφανά περιπλανώνται μεταξύ ζωής και θανάτου, ανάμεσα σε παλιά βαρκοκάικα και τον πνιγμό.

Από κοντά και οι αφερέγγυες ΜΚΟ, τα ελεγχόμενα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ! Οι απάνθρωποι δουλέμποροι ψυχών και σωμάτων και, φυσικά, η «σύμμαχος» Τουρκία που δεν χάνει την ευκαιρία, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές, να υλοποιεί το δόγμα Οζάλ, δημιουργώντας μουσουλμανικούς θύλακες στην Ελλάδα, που όλοι αντιλαμβανόμαστε πως θα λειτουργήσουν τη δεδομένη στιγμή. Κατά αυτόν δε τον τρόπο μπαίνουν σε εφαρμογή και τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας, που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια-κρατίδια για να μας πάρουν πέρα από αεροδρόμια, λιμάνια κ.λπ. και τα πολύτιμα μέταλλα που κρύβει η ελληνική γη όπως το ιρίδιο, τον κόκκινο υδράργυρο και φυσικά το όσμιο που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών. Ενδεικτικά, ένα κιλό κόκκινου υδραργύρου κοστίζει περί τις 400.000 δολ. ΗΠΑ, ενώ η τιμή του οσμίου ανέρχεται στα 150.000 δολ. ανά… γραμμάριο!

Επίσης, το κλείσιμο των βορείων συνόρων μας δεν είναι τυχαίο, προκειμένου να υπάρξει εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών και να μετατραπεί η χώρα σε αποθήκη ψυχών.

Η δημιουργία ειδικών μεικτών ευρωπαϊκών επιτροπών, που θα μετέβαιναν στην Τουρκία για την επί τόπου ταυτοποίηση και τον έλεγχο της δυνατότητας παροχής ασύλου, ώστε συντεταγμένα και χωρίς να αποτελούν ανεξέλεγκτες «τρομοκρατικές» ή «υγειονομικές» βόμβες να προωθούνταν οι πρόσφυγες στις χώρες επιλογής τους, σε συνεννόηση με αυτές και σε ποσόστωση με τον πληθυσμό και την οικονομική κατάσταση της κάθε χώρας, αφενός θα απέτρεπε την ταλαιπωρία και από το να πνίγονται εκατοντάδες αφετέρου δεν θα αναγκαζόντουσαν να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους, αφού ακόμη και η με αεροπλάνο μετάβασή τους θα κόστιζε δεκάδες φορές λιγότερο. Και, όμως, πόση υποκρισία!

                                    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

 

Κάποιοι, φαίνεται να επιδιώκουν την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της χώρας. Ήδη, στο νησί μας ο αριθμός τους έχει φτάσει τις 4.000! Εκτός της ανθρωπιστικής, παίρνει σοβαρές εθνικές διαστάσεις. Πέρα από την ανεξέλεγκτη ροή, αυτών από εμπόλεμες περιοχές που δικαιούνται ασύλου, η «εισβολή» δήθεν μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους ενδεχομένως και τρομοκράτες ή και ξένοι πράκτορες, αλλά και φανατικοί μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές, που δεν αποδέχονται την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμά μας, τα σύμβολά μας, την πίστη μας, αλλά θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο και να επιβάλλουν τη Sharia, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη λήψης σοβαρών μέτρων. Όσο αφορά την επιβολή της Σαρίας, θα συμφωνήσουμε με τους φιλήσυχους και ανεκτικούς Αυστραλούς και το μήνυμα που έστειλαν μέσω της Πρωθυπουργού Julia Gillard προς τους φανατικούς Μουσουλμάνους της χώρας τους. Ανάμεσα, λοιπόν, στα άλλα τόνισε:

“ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ… Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τουςΗ κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.

Οι πιο πολλοί Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Εκείνο το οποίο επιθυμούμε εκ μέρους σας όμως είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

Εάν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.

Οι πιο πολλοί Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα, στην Αίγυπτο, στο Μαρόκο, στο Ιράν, στο Ιράκ.

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στη Λιβύη, στην Συρία.

Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία, στην Αγγλία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Γαλλία

Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία, στην Σουηδία, στην Νορβηγία, στην Δανία.

Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική.

Και ποιόν κατηγορούν;

Όχι τους ηγέτες τους!

Όχι τους εαυτούς τους!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Και θέλουν να τις αλλάξουν, για να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς….

ADVERTORIALS