Σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου: Οικονομικός απολογισμός εξόδων ασθενών του πρώτου εξαμήνου 2019

Σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου: Οικονομικός απολογισμός εξόδων ασθενών του πρώτου εξαμήνου 2019

Ο Σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους έχει στηρίξει οικονομικά ασθενείς που έχουν ανάγκη σε εισιτήρια , νοσήλια και εξετάσεις ,οικονομική ενίσχυση και διαμονή. Πιο αναλυτικά ο σύλλογος κάλυψε εισιτήρια για την μετάβαση ασθενών σε Αθήνα και Κρήτη το ποσό των 2,745 € , επίσης έχει γίνει οικονομική ενίσχυση σε άπορους ασθενείς το ποσό των 1,100 € , επίσης έχει καταβάλει το ποσό των 2,048 € σε νοσήλια και εξετάσεις και τέλος σε όσους ασθενείς χρειάστηκε να διαμείνουν στην Αθήνα και δεν υπήρχε διαθέσιμος ξενώνας ο σύλλογος κατέβαλε το ποσό των 1,850 €.

Όλο όμως αυτό δεν θα ήταν δυνατό να καταστεί εφικτό χωρίς την βοήθεια και την στήριξη του Δωδεκανησιακού λαού που με το υστέρημα τους βοηθούν τον σύλλογο να στηρίξει τις οικογένειες καρκινοπαθών που έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο που τον στηρίζει και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να το κάνει για να μπορεί ο σύλλογος να στηρίζει τους ασθενείς και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος :                                                                      Ο Ταμίας:

Κρητικού Μαρία                                                    Γεωργουδιός Γεώργιος

                                                                                 

ADVERTORIALS