Γιάννης Χαρούλης: Το ''κοπέλι από την Κρήτη'' αποθεώθηκε στην Κω - Η συναυλία του καλοκαιριού στο νέο στάδιο Ανταγόρας

Γιάννης Χαρούλης: Το ''κοπέλι από την Κρήτη'' αποθεώθηκε στην Κω - Η συναυλία του καλοκαιριού στο νέο στάδιο Ανταγόρας

To event του καλοκαιριού  με  άψογο διοργανωτή τον αθλητικό όμιλο ΠΑΟΚ Κω, χθες βράδυ 24 Ιουλίου 2019, στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ στην Κω.

Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, σκέψεις κι όνειρα με πρωταγωνιστή το κοπέλι από την Κρήτη, το Γιαννιό όπως αποκαλούν οι φίλοι του το Γιάννη το Χαρούλη.

Ο Γιάννης Χαρούλης ταξίδεψε με τη μουσική του και τα τραγούδια του χιλιάδες Κώους αλλά και επισκέπτες του νησιού που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ  σε άλλους τόπους, άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα με νέες μελωδίες.

Σε ένα πρόγραμμα 3 ωρών με «αγκαλιά » το λαούτο του έπαιξε αγαπημένα τραγούδια δικά του, του Νίκου Παπάζογλου, του Μαρκόπουλου, των Χαΐνηδων, του Θ, Παπακωνσταντίνου κ.α.,μπερδεμένα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής μουσικής.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών, τραγούδησαν «Βάστα», «Τι λάθος κάνω», «Της λήθης το Πηγάδι», «Ερωτόκριτος», «Σου μιλώ και κοκκινίζεις», «Αύγουστος», «Ουρά του αλόγου», το «Σκουλαρίκι» ,τη «Βασιλική» και πολλά άλλα τραγούδια μαζί με τον καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Χαρούλης με ένα πλατύ χαμόγελο, με απλότητα και γεμάτος ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου παρέσυρε το κοινό  σε απρόβλεπτες συγκινήσεις, με τη μουσική και τη φωνή του.

Το δέσιμο του καλλιτέχνη με την μπάντα του υπέροχο. Η φωνή του Κωνσταντή στα ηπειρώτικα τραγούδια ξεσήκωσε τον κόσμο. Η  παράδοση από την Κρήτη μέχρι την Ήπειρο έμπλεκε αριστουργηματικά με το ροκ στοιχείο.

Με το λαούτο του, με την μπάντα του , με τη μελωδική φωνή του,  και κάθε φορά που ύψωνε το ποτήρι για να πει: "Με τσι υγείες σας μωρέ κοπέλια", "στην υγειά σας  πατριωτάκια" ξεσήκωνε τον κόσμο που αγκαλιασμένος τραγουδούσε, χόρευε στο ρυθμό και χειροκροτούσε το κοπέλι από την Κρήτη και την παρέα του.

Το φινάλε ήταν υπέροχο αφού ενώ τα φώτα είχαν σβήσει και η ορχήστρα είχε αποσυρθεί ο Γιάννης Χαρούλης βγήκε στην σκηνή και τραγούδησε με το  κοινό του που δεν έλεγε να φύγει.

Αυτό περνά ο Γιάννης Χαρούλης στο κοινό που δεν σταματά να αποθεώνει τον "Κρητικό ροκά", σε κάθε του στίχο,  σε κάθε του τραγούδι, σε κάθε του κουβέντα.

67063543_1111857552341154_1643891031667638272_n.jpg

ΦΩΤΟ ΕΟΔ ΚΩ

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Τόλιος /Κρουστά

MarkNieuwenhuis/ Τρομπέτα

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου

Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού

ADVERTORIALS