Ανάληψη Καθηκόντων Ιατρού ειδικότητας Βιοπαθολογίας στο Νοσοκομείο της Κω

Ανάληψη Καθηκόντων Ιατρού ειδικότητας Βιοπαθολογίας στο Νοσοκομείο της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Ανάληψη Καθηκόντων Ιατρού ειδικότητας Βιοπαθολογίας στον Εργαστηριακό Τομέα»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 ανέλαβε καθήκοντα ο Ιατρός Αχιλλέας Γερογιώκας ειδικότητας Βιοπαθολογίας αφού προηγουμένως υπεγράφη η σχετική σύμβαση εργασίας από τον Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Κω κ. Νεκτάριο Γεωργαντή. Η σύμβαση του Ιατρού είναι ορισμένου χρόνου και έχει διάρκεια τρία (3) έτη. Με την συγκεκριμένη πρόσληψη επιτυγχάνετε η ενίσχυση του Εργαστηριακού Τομέα, ιδιαίτερα του Τμήματος Αιμοδοσίας και κατ’ επέκταση η ενίσχυση του Μικροβιολογικού -Βιοχημικού Εργαστηρίου.

Στο Τμήμα Αιμοδοσίας, το αιματολογικό και το Μικροβιολογικό - Βιοχημικό Εργαστήριο υπηρετούν πλέον 4 Ιατροί (1 Αιματολόγος και 3 Βιοπαθολόγοι). Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου ζητήθηκε από τους Διευθυντές Ιατρούς να παρουσιάσουν άμεσα τις προτάσεις τους για αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών μέσω προμήθειας νέων σύγχρονων μηχανημάτων ή/και προμήθειας επιπλέον υποστηριζόμενων αναλωσίμων/αντιδραστηρίων για την κάλυψη μεγαλύτερου εύρους εξετάσεων.

Αιμοληψίες για ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις αίματος πραγματοποιούνται καθημερινά. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί. Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία αναμονή για τον προγραμματισμό των εξετάσεων μιας και τα ραντεβού κλείνονται για την επόμενη ημέρα.

Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, η Τομεάρχης Έργαστηριακού Τομέα, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας εύχονται στον Ιατρό να είναι υγιής και να προσφέρει από την θέση του στον κοινό σκοπό της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των ασθενών που προσέρχονται στο νοσοκομείο του νησιού μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ADVERTORIALS