Ευχετήριο μήνυμα του Θεοδόση Νικηταρά για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ευχετήριο μήνυμα του Θεοδόση Νικηταρά για τις πανελλαδικές εξετάσεις

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     

Ευχετήριο μήνυμα Θεοδόση Νικηταρά για πανελλαδικές εξετάσεις 2019.

Φίλες και φίλοι, σήμερα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες νέους που θέλουν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ώστε να αποκτήσουν εφόδια ικανά για μόρφωση , καταξίωση και απασχόληση. Εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον στόχο έχετε επιλέξει να κατακτήσετε.

Για μένα που έχω περάσει ως νέος αυτή την απαιτητική διαδικασία αλλά και ως γονέας τώρα σας εξομολογούμαι πως το κυριότερο είναι ότι πρώτον έχετε κάνει μια επιλογή κι αυτή είναι δική σας , είναι το δικό σας όνειρο και η δική σας μάχη και γι αυτό αξίζει να έχετε μέσα σας πίστη και δύναμη για να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Δεύτερον είναι σημαντικό να έχετε ψυχραιμία και υπομονή και να σκέφτεστε πως είναι μόνο το πρώτο σκαλί σε μια συνεχή ανοδική πορεία συχνά με εμπόδια ή απογοητεύσεις μα πάντα με χρήσιμα συμπεράσματα και μαθήματα.

Εκείνο που επίσης πιστεύω ακράδαντα είναι ότι αξίζουν από τώρα συγχαρητήρια σε όλους σας και στον καθένα χωριστά γιατί κάθε επίτευγμα ξεκινά όταν παίρνεις την απόφαση να το δοκιμάσεις . Δε χρειάζεται να είσαι σπουδαίος για να ξεκινήσεις αλλά πρέπει να ξεκινήσεις για να γίνεις σπουδαίος. Τα λάθη μας ας αποτελέσουν το κίνητρο μας και τις δικαιολογίες μας. Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους . Η επιτυχία είναι μια συνεχής μάχη ανάμεσα σε εμάς και τον εαυτό μας.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους με την υπενθύμιση πως οι ευκαιρίες είναι το μόνο που θα έχουμε πάντα.

ADVERTORIALS