Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου:  «Ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε.»

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου:  «Ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 «Ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε.»

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου, καθώς και το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρετούν στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κω & Α/Λ Κω, ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε. με έδρα τη Κω, για την άμεση ανταπόκριση της για ακόμη μία φορά σε αίτημα μας για:

  1. Την κατασκευή μίας τέντας για τις ανάγκες των συναδέλφων μας που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω
  2. Την συντήρηση πυροσβεστικού οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα Κω, που προορίζεται για την καθημερινή μεταφορά των συναδέλφων μας από και προς το αεροδρόμιο.

     Την ίδια στιγμή που η Πολιτεία χρόνο με το χρόνο μειώνει τα κονδύλια που αφορούν συντηρήσεις και επισκευές στο Πυροσβεστικό Σώμα, η εταιρία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε. με το ειλικρινές ενδιαφέρον της, αποτελεί τον καλύτερο αρωγό του έργου του Πυροσβέστη. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι στη σημερινή εποχή, τέτοιου είδους ανιδιοτελείς πράξεις, δρουν καταλυτικά στους συναδέλφους μας, δίνοντας τους επιπλέον δύναμη να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί της Κω και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ γιαυτό!!!

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Χατζηκυριάκος Ιωάννης                                                                                                Κωνσταντάκης Παναγιώτης

ADVERTORIALS