H εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Ποντίων Κω , ο "Ξενιτέας" σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου

H εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Ποντίων Κω , ο "Ξενιτέας" σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Ποντίων Κω , ο "Ξενιτέας" σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου, στο Πολιτιστικό κέντρο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω, θα ήθελε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσει την Διευθύντρια του σχολείου καθώς και τις δασκάλες Ποντιακής καταγωγής , Νικολέτα Χαλκίδου και Έφη Τσακυρίδου για την πρωτοβουλία και την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης.
Επιπλέον νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τα μέλη του Συλλόγου , Σάββα Μαυρίδη , Λάζο Κυριαζίδη και τον φίλο Παναγιώτη Χατζηχριστοφίλου για την πολύτιμη συμβολή τους στη οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης.
Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρευρέθηκε και ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία Πυλίου για την μεγάλη αγκαλιά αλλά και στους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα ( Έκφραση fm, Goldenshop, Παράδοση,Κως Εστία).
100 χρόνια μετά τιμούμε την μνήμη των προγόνων μας  , είμαστε εδώ και δεσμευόμαστε να είμαστε για όσο ζούμε, καθώς το μαρτύριο που έζησαν δεν ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. Ενα συγνώμη ζητάμε , μια αναγνώριση...!!!
Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω ο Ξενιτέας 
ADVERTORIALS