Το Galis Basketball 3 on 3 σε Κω και Ρόδο γεμάτο εκπλήξεις, σπουδαίους προσκεκλημένους και φυσικά… έντονη δράση

Το Galis Basketball 3 on 3 σε Κω και Ρόδο γεμάτο εκπλήξεις, σπουδαίους προσκεκλημένους και φυσικά… έντονη δράση

To Galis Basketball 3 on 3, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο (από 20 έως 23 Ιουνίου) και στην Κω (από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου) θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, σπουδαίους προσκεκλημένους και φυσικά… έντονη δράση. Στη Ρόδο, οι διοργανωτές ετοιμάζουν μία σειρά από πολλές εκπλήξεις, με έντονο το στοιχείο του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα. Την τελευταία ημέρα του τουρνουά στη Ρόδο, πρόκειται να γίνουν διαγωνισμοί τριπόντων, βολών και καρφωμάτων ξεχωριστά για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες αθλητές που θα συμμετέχουν στο Galis Basketball 3 on 3. Τα βραβεία θα είναι μεγάλα και πολλά, ενώ παράλληλα θα γίνουν και αγώνες επίδειξης. Επιλεγμένοι ερασιτέχνες αθλητές θα μετέχουν στην ομάδα των επαγγελματιών, τόσο στους άνδρες και στους γυναίκες. Παράλληλα με τις συμμετοχές που συμπληρώνονται ήδη στην ειδική φόρμα (www.galisbasketball.gr), από τις 5 Ιουνίου, εγγραφές θα γίνονται σε ειδικό κιόσκι που θα στηθεί στην πλατεία Κύπρου.

Το τουρνουά 3 on 3 στη Ρόδο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο (20-23/6) στην πλατεία Δημαρχείου και στην Κω τον Σεπτέμβριο (19-22/9) στην πλατεία Ελευθερίας με τηλεοπτική κάλυψη της τελευταίας ημέρας των αγώνων. Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν VIP παιχνίδια με συμμετοχή σπουδαίων καλεσμένων στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο μπροστά στην πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο. Αντίστοιχα, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει και στους τελικούς της Κω την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2010. Δηλώστε συμμετοχή στο Galis Basketball 3 on 3 συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Διοργανωτές των τουρνουά είναι η Galis Basketball Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτές ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω. Μείνετε συντονισμένοι για τα τελευταία νέα σχετικά με το τουρνουά και τα ονόματα των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στην ιστοσελίδα http://www.galisbasketball.gr, την facebook page GalisBasketball 3on3 και το instagram account @galisbasketball.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Galis Basketball 3 on 3. Εσύ θα λείπεις από το μεγαλύτερο αθλητικό event;

ADVERTORIALS