Τα τραγούδια και οι χοροί της Κω για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα. Η Συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του ''ΑΡΙΩΝ'' στο 37ο Φεστιβάλ της Χ.Ο.Φ.Ε.Θ.

Τα τραγούδια και οι χοροί της Κω για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα. Η Συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του ''ΑΡΙΩΝ'' στο 37ο Φεστιβάλ της Χ.Ο.Φ.Ε.Θ.

Συμμετοχή της χορευτικής ομάδας στο 37ο Φεστιβάλ της Χ.Ο.Φ.Ε.Θ.

 

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Κω "ΑΡΙΩΝ" στα πλαίσια του 37ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής που διοργανώνει η Xορευτική Ομάδα Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης (Χ.Ο.Φ.Ε.Θ) παρουσίασε το Σάββατο 13/4/2019, στο κινηματοθέατρο της Α' Φοιτητικής Εστίας Θεσσαλονίκης, χορούς και τραγούδια τις Κω.

Χοροί: Συρτός Κω, Καρσιλαμάς(Εβραιοπούλα), Πεντοζάλης Κεφάλου, Απτάλικο(Σωκιανή), Καλαματιανό(το κόκκινο φουστάνι σου), Μπάλος Κω , Σιανό-Σούστα.

Η παρουσίασή μας:
https://www.youtube.com/watch?v=U8ja6mEg2qE&feature=youtu.be

Χοροδιδάσκαλος: Γιάννης Μαστόρος
Μουσικοί: Κυριάκος Παππούλης: βιολί-τραγούδι, Ιπποκράτης Πατάκος: λαούτο-τραγούδι

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι της χορευτικής ομάδας του συλλόγου μας στην Θεσσαλονίκη.
Την οργανωτική επιτροπή του 37ου Φεστιβάλ της ΧΟΦΕΘ για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία, ιδιαιτέρως την κ. Άννα Κρουσταλάκη για την άψογη συνεργασία & επικοινωνία το τελευταίο 3μηνο πριν το φεστιβάλ!
Τους μουσικούς που μας συνόδευσαν, οι οποίοι δουλεύουν για να αποδίδουν όσο μπορούν πιο πιστά τα παιξίματα των παλιών αυθεντικών οργανοπαιχτών του νησιού μας!

Και φυσικά τα μέλη του συλλόγου που μπόρεσαν να έρθουν σ αυτό το ταξίδι μας Ιζαμπελλα Ανδρουλλή, Βικυ Θεοδωριδου, Ντινα Ρεντίφη, Ζαχαρίας Συνεσίου, Αναστασια Κωνσταντελια , Λευτερης Λιμπερης, Ελένη Γιωργαλλή, Πόπη Μπίλλη, τα οποία ρύθμισαν τις υποχρεώσεις τους και κάλυψαν τα έξοδα μετακίνησης τους έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε τραγούδια & χορούς της Κω για πρώτη φορά στην Β. Ελλάδα! 

ADVERTORIALS