Ομάδα Πολιτών «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: Το Ιερατείο των Βρυξελλών και η αφαίμαξη των λαών

Ομάδα Πολιτών «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: Το Ιερατείο των Βρυξελλών και η αφαίμαξη των λαών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ


ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

  • Μέσω του κοινού νομίσματος, μέχρι το 2017 η Γερμανία αύξησε το εθνικό της προϊόν κατά 1,8 τρις και η Ολλανδία κατά 346 δις, ενώ το ΑΕΠ της Γαλλίας συρρικνώθηκε κατά 3,5 τρις και της Ιταλίας κατά 4,3!!
  • Τα συμφέροντα που προωθούν την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, προκαλούν και αναζωπυρώνουν ένα νέο Ναζισμό.

 

Τελικά, όσο περνά ο καιρός τόσο γίνεται και πιο φανερό πως οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών, δυστυχώς, λειτουργούν υπέρ της δουλείας των λαών και της νομιμότητας των δυναστών! Το «δίκαιο» των ισχυρών επιβάλλεται δια της βίας και το δίκαιο των αδυνάτων στραγγαλίζεται. Πέρα από την Ελλάδα που είναι χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη σε Γερμανούς και ξένους τραπεζίτες, τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι οικονομίες και άλλων κρατών της Ε.Ε έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές μέσω του κοινού νομίσματος, αλλά και ότι το κοινωνικό κράτος πρόνοιας στη Δύση πνέει τα λοίσθια και ο Δυτικός Κόσμος τελεί υπό κατάρρευση λόγω ηθικής σήψης η οποία προκάλεσε τρομακτική δημογραφική κρίση (υπογεννητικότητα).

Τα στοιχεία, λοιπόν, που έρχονται στο φως και τα οποία τα συστημικά μέσα ενημέρωσης εντέχνως αποκρύπτουν, αποκαλύπτουν την αφαίμαξη του συνόλου των ευρωπαϊκών λαών μέσω του κοινού νομίσματος. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι μελέτη του γερμανικού ιδρύματος CEP και για την οποία γίνεται λόγος σε φύλλο της εφημ. «Χριστιανική» της 21ης Μαρτίου. Ευτυχώς, ο επαρχιακός τύπος σώζει την τιμή της ελληνικής δημοσιογραφίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανωτέρω μελέτη και σε σχέση με την εξέλιξη των οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης, μέχρι το 2017, η Γερμανία και η Ολλανδία είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι, αφού κατά μέσο όρο φαίνεται ότι ο κάθε πολίτης των χωρών αυτών έχει γίνει πλουσιότερος κατά είκοσι και πλέον χιλιάδες ευρώ σε σχέση με την «προ ευρώ» εποχή. Η Γερμανία αύξησε το εθνικό της προϊόν κατά 1,8 τρισεκατομμύρια ευρώ περίπου και η Ολλανδία κατά 346 δισεκατομμύρια!! Το σοβαρότερο όμως συμπεράσματα που αναδεικνύονται είναι τα άγνωστα στη δική μας κοινή γνώμη δεδομένα της Γαλλίας και της Ιταλίας, 2ης και 3ης αντίστοιχα σε μέγεθος οικονομιών της Ευρωζώνης. Το ΑΕΠ της καθεμιάς συρρικνώθηκε κατά τα τεράστια ποσά των 3,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ για τη Γαλλία και 4,3 για την Ιταλία!! Ο κάθε Γάλλος πολίτης μετρά ζημιά εικοσαετίας 66.00 περίπου ευρώ και 73.000 ο Ιταλός.

Δικαιολογημένη, λοιπόν, η αντίδραση που έχει εκδηλωθεί στο πολιτικό σύστημα της Ιταλίας αφενός και αφετέρου στη Γαλλία με τις συνεχείς διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων». Δυστυχώς, οι τεχνοκράτες της Ε.Ε δεν έχουν την πρόθεση να αναδείξουν τα προβλήματα που δημιουργεί το κοινό νόμισμα, αλλά να εμφανίσουν «προβληματικούς» όσους δεν συμμορφώνονται με «μεταρρυθμίσεις», που επιβάλλει μέσω του συστήματος ευρώ η νεοφιλελεύθερη λιτότητα που υπαγορεύουν η Νέα Τάξη και η διεθνής ολιγαρχία! Για ποια λοιπόν, δημοκρατία, ελευθερία και κατάκτηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, που καταξιώνουν την αυτοδιάθεση του κάθε Λαού, μπορούμε να μιλάμε;

ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ

Και όμως, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις υποτάχτηκαν και υπηρέτησαν αυτή την πολιτική λιτότητας των διεθνών ολιγαρχών εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, παρά τις αντίθετες προεκλογικές τους δεσμεύσεις! Φτάσαμε, σήμερα, την υπεραξία των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Γης και του Πολιτισμού μας να την εκμεταλλεύονται νέοι αποικιοκράτες, πίσω από το μηχανισμό των Βρυξελλών της Ε.Ε., ενώ η διαστροφή της Ιστορίας και ο εθνομηδενισμός λειτουργούν ως όχημα μιας βάρβαρης οικονομικής παγκοσμιοποίησης του κέρδους των Αγορών. Αφού δεν μπόρεσαν με ένα αιώνα προπαγάνδας να αλλάξουν τα μυαλά και την ταυτότητα των ανθρώπων, αποφάσισαν να μας αντικαταστήσουν με άλλους. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Οι ιδεοληψίες της κυβέρνησης κατά του Έθνους, υπέρ του διεθνισμού και μιας φανταστικής παγκόσμιας κοινότητας αδελφοσύνης οδηγούν σε μια εξαμβλωτική και αυτοκτονική πολιτική, που ταυτόχρονα υποδαυλίζει τον εθνικισμό-σωβινισμό και αλυτρωτισμό των γειτόνων μας.

Είναι πλέον εμφανέστατο, η τεράστια μειονότητα –προκειμένου να την εκμεταλλευτούν και εκλογικά- που το Σύριζα με εντολή του Σόρρος θέλει να δημιουργήσει από λαθρομετανάστες, οικονομικούς πρόσφυγες κ.λπ. και που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθεί, θα αλλοιώσει επικίνδυνα την ασφάλεια και την ταυτότητα του ελληνικού πληθυσμού και θα υπονομεύσει την εθνική συνοχή. Τραγικές φιγούρες ενδοτισμού και αφελληνισμού, ανευθυνότητας και επιπολαιότητας τόσο ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ. Βίτσας, που απευθυνόμενος στους Πακιστανούς μετανάστες, ανάμεσα στα άλλα είπε: «…ανάμεσά σας με πολλή χαρά βλέπω αυριανούς γιατρούς, αυριανούς μηχανικούς, αυριανούς δικηγόρους….», αφού πρώτα εξώθησαν τα μορφωμένα ελληνόπουλα να ξενιτευτούν, όσο και η δήλωση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σύριζα κ. Τσιρώνη «Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο», ενισχύοντας την αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας και των αμφισβητήσεων που προβάλλει στο Αιγαίο! Το ξαναγράψαμε, ο εχθρός είναι εντός των πυλών!!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο αγώνας πρέπει να γίνει για την αποκάλυψη της νέας υποδούλωσης των λαών σε ανεξέλεγκτα συμφέροντα πολυεθνικών, κυρίως του Βορρά που έχουν Θεό το κέρδος και όχι τη Δικαιοσύνη και είναι αυτά τα συμφέροντα και όσοι τα στηρίζουν, που προκαλούν και αναζωπυρώνουν ένα νέο Ναζισμό μέσω και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, που αλλοιώνει σταδιακά, πληθυσμιακά και πολιτιστικά όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

zamagias