Χαλάει ο καιρός στην Κω - Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι. Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Χαλάει ο καιρός στην Κω - Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι. Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται στο νησί μας, από αύριο Σάββατο 6 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από άυριο Σάββατο έως και την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός, ενώ το Λιμεναρχείο Κω με ανακοίνωση του, προειδοποιεί για καταιγίδες και πολύ ισχυρούς ανέμους στην περιοχή μας.


Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Κω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΘΕΜΑ: «Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών συνθηκών».


1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από το Σάββατο (06-04-2019) νωρίς το απόγευμα έως και τη Δευτέρα (08-04-2019), στην περιοχή μας, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους.

2. Κατόπιν τούτων, οι ιδιοκτήτες σκαφών, όλων των κατηγοριών και τύπων (ερασιτεχνικών και επαγγελματικών αλιευτικών, ταχυπλόων, ιστιοπλοϊκών, θαλαμηγών κ.λπ), παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξή τους, ενώ, επίσης, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται όπως αποφεύγουν την άσκοπη μετάβαση και παραμονή τους σε λιμενικές εγκαταστάσεις, προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος.

3. Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο στην Υπηρεσία μας (τηλέφωνο 2242026594), καθώς και στους Λιμενικούς Σταθμούς Καρδάμαινας ( τηλέφωνο 2242091553) και Νισύρου ( τηλέφωνο 2242031222), ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ ( www. emy . gr ).

Εκ της Λιμενικής Αρχής

ADVERTORIALS