Η παράδοση - παραλαβή της 80 ΑΔΤΕ! ΝΑΖΙΦΗΣ: Δεν θα λησμονήσω την αμέριστη συμπαράσταση των αρχών και του λαού - ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ο άνθρωπος κομβικός παράγοντας για την επιτυχία της αποστολής μας

Η παράδοση - παραλαβή της 80 ΑΔΤΕ! ΝΑΖΙΦΗΣ: Δεν θα λησμονήσω την αμέριστη συμπαράσταση των αρχών και του λαού - ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ο άνθρωπος κομβικός παράγοντας για την επιτυχία της αποστολής μας

Παρουσία στελεχών της 80 ΑΔΤΕ, αρχών του τόπου, αλλά και πολιτών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής  η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ, στο στρατόπεδο «Οδυσσέας Ανδρούτσος».

Τη Διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ ανέλαβε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Θεοδώρου, ενώ ο Υποστάτηγος Λάμπρος Ναζίφης τοποθετήθηκε ως Υποδιοικητής σε κλάδο του ΓΕΣ (Διεύθυνση Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕΚΠ). 


Ο Υποστράτηγος Ναζίφης Λάμπρος κατά την ομιλία του τόνισε πως από την πρώτη ημέρα της διοικήσεώς του, προτεραιότητα του αποτέλεσε το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο αποτελεί το καλύτερο οπλικό σύστημα του στρατού. Συνέχισε αναφέροντας πως το εξαιρετικό έργο το οποίο έχει επιτελεστεί στην 80 ΑΔΤΕ είναι απόρροια της ομαδικής και ακάματης εργασίας , της συστηματικής και επίμονης προσπάθειας, της αποτελεσματικής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Υποστράτηγος δεν έλειψε να ευχαριστήσει τον ''υπέροχο λαό του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου'΄που στάθηκε δίπλα στην 80 ΑΔΤΕ, αποφασισμένος να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του, ενώ ανέφερε ότι δεν θα λησμονήσει την αμέριστη συμπαράσταση των αρχών και του λαού, την αγάπη, τον σεβασμό, την σύμπνοια και την συνεργασία που προσέφεραν.


Ο νέο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δημήτριος Θεοδώρου, στην ομιλία του έδωσε το στίγμα για το πώς θα διοικήσει την 80 ΑΔΤΕ, λέγοντας πως θα διοικήσει με πίστη στην τήρηση των θεσμών και τις στρατιωτικές παραδόσεις, θα επιδιώξει τη διοίκηση δια το παραδείγματος, στηριζόμενος στη δικαιοσύνη, την αμεροληψία, την εργατικότητα, την συνεργασία, την χρηστή ανθρωποκεντρική και αξιοκρατική διοίκηση, ενώ συνέχισε λέγοντας πως θεωρεί τον άνθρωπο ως κομβικό παράγοντα για την επιτυχία της αποστολής, αφού κανένα οπλικό σύστημα όσο εξελιγμένο και αν είναι δεν λειτουργεί χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση.

..

ADVERTORIALS