Η Animal Rescue Kos / Κιβωτός για τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια και νεογέννητα, που βρίσκονται πεταμένα μέσα σε πλαστικές σακούλες και κούτες

Η Animal Rescue Kos / Κιβωτός για τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια και νεογέννητα, που βρίσκονται πεταμένα μέσα σε πλαστικές σακούλες και κούτες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κυρίες και κύριοι,

Είναι εντελώς απαράδεκτο το γεγονός ότι η Animal Rescue Kos έχει τόσες αναφορές και πρέπει να παίρνει στο καταφύγιο εγκαταλελειμμένα κουτάβια και νεογέννητα, πεταμένα να πεθάνουν μέσα σε πλαστικές σακούλες και κούτες. Αυτή η μέθοδος είναι παράνομη και σκληρή και μαζί πρέπει να σταματήσουμε όλους όσους την ακολουθούν. Ως ένας πολύ μικρός εθελοντικός οργανισμός, δεν έχουμε τα χέρια να ταίζουμε νεογέννητα κάθε δυο ώρες. Και δεν θέλουμε να το κάνουμε μιας και αυτά τα μωρά θα έπρεπε να μένουν με τις μητέρες τους, οι οποίες μητέρες θα έχουν προβλήματα υγείας αν τους πάρουν τα κουτάβια τόσο σύντομα.

Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε οικονομική βοήθεια σε πολλούς κάτοικους του νησιού, ώστε να στειρώνουν τα θηλυκά σκυλιά τους στους τοπικούς κτηνιάτρους. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία απολύτως δικαιολογία να συνεχίζεται να γίνεται αυτό! Αν χρειάζεστε βοήθεια παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας Animal Rescue Kos Facebook και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης δεν θέλουμε να μας κάνετε «δώρο» τα ανεπιθύμητα κουτάβια σας. Αν δεν θέλετε κουτάβια, στειρώστε το σκυλί σας!

Αν έχετε έναν γείτονα ή κάποιον γνωστό που την μια μέρα έχει κουτάβια και την επόμενη έχουν εξαφανιστεί, τότε σας παρακαλούμε προσπαθήστε να τους πείσετε να σας πουν που βρίσκονται τα μωρά και μιλήστε τους για την στείρωση. Ελπίζουμε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτήν την αηδιαστική συνήθεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ – Η ομάδα της Animal Rescue Kos / Κιβωτός.

 
 
 
 
ADVERTORIALS