ATHENS CHALLENGE 2019: Οι «Μαχητές της Κω» κατέκτησαν την 3η θέση στα μετάλλια και την 5η θέση στην γενική κατάταξη

ATHENS CHALLENGE 2019: Οι «Μαχητές της Κω» κατέκτησαν την 3η θέση στα μετάλλια και την 5η θέση στην γενική κατάταξη

ΣΤΟ ATHENS CHALLENGE 2019

Οι «Μαχητές της Κω» κατέκτησαν την 3η θέση στα μετάλλια και την 5η θέση στην γενική κατάταξη

Την Παρασκευή 1-2-3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το διεθνές πρωτάθλημα Athens Challenge, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing. Το πρωτάθλημα ξεπέρασε τις 2.500 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 15 αποστολές από το εξωτερικό, κάτι που επιβεβαιώνει γιατί θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ένα τριήμερο γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει και μόνο όταν είσαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας μπορείς να καταλάβεις.   

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και δουλεύεις σκληρά γι αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου και γρήγορα θα αναδείξει την αξία σου. Σε αυτή τη λογική εργάζονται όλοι οι άνθρωποι, που πλαισιώνουν το σύλλογο «Μαχητές της Κω». Ο Σύλλογος μας κατάφερε, μέσα από την  προσπάθεια όλων των αθλητών μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, να κατακτήσει την 3η θέση στη συλλογή μεταλλίων και την 5η θέση στη γενική κατάταξη. Ένας μεγάλος άθλος, που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον και δείχνει ότι θα είναι πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους, εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτή η συλλογική επιτυχία κάνει όλους τους ανθρώπους του συλλόγου μας πολύ χαρούμενους και παράλληλα περήφανους, που οι αθλητές μας εκτός και εντός αγωνιστικών χώρων ήταν παράδειγμα μεγαλείου ψυχής. 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου:      

ADVERTORIALS