Η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω. Ποιοι έδωσαν το παρών

Η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω. Ποιοι έδωσαν το παρών

Με μεγάλη προσέλευση μελών και όχι μόνο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ετήσια  Γενική Συνέλευση του Διεθνούς  Ιπποκρατείου Ιδρύματος και η κοπή της πίτας, στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Στο πάνελ βρισκόταν το Δ.Σ. του Ιδρύματος και συγκεκριμένα οι:

Πρόεδρος, Αριστοτέλης Παυλίδης

Αναπληρωτής Πρόεδρος, Στέφανος Γερουλάνος

Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Μανούσης

Γραμματέας, Νικόλαος Παπαντωνίου

Ταμίας, Φίλιππος Μ. Καλλούδης

Μέλος / Αναπληρωτής Ταμίας, Μαρία Φράτζη

Μέλος, Σωτήριος Πράππας

Αφού έγινε απολογισμός των πεπραγμένων του Ιδρύματος στη συνέχεια έγινε αναφορά στις προηγούμενες δράσεις του Ιδρύματος καθώς και τις μελλοντικές, που μοναδικό στόχο είχαν και έχουν να προωθήσουν την Ιπποκράτεια ιδέα και να αναδείξουν το μοναδικό σε παγκόσμια εμβέλεια πολιτιστικό κεφάλαιο της Κω.

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω με στόχο την παγκόσμια διάδοση της κληρονομιάς του Ιπποκράτη , που αφορά στη Δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου ιστορίας της Ιατρικής στην Κω.

Το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί, με πόρους της Περιφέρειας (χρηματοδότηση με το ποσό των 500.000 €) και περιλαμβάνει την διαμόρφωση του ανοιχτού περιβαλλοντικού πάρκου, την παιδική χαρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, την αναβάθμιση του βοτανικού κήπου καθώς και τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου του Ιπποκρατείου Μελάθρου. Ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό για την παγκόσμια προβολή της Κω, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και της χώρας ολόκληρης.

Από τις αρχές του τόπου το παρών έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ.Ιερεμίας , ο Δήμαρχος Κω Γεώργιος Κυρίτσης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ  Ηλίας Καματερός, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γεώργος Χατζημάρκος, ο Έπαρχος Κω  Γεώργιος Χαλκιδιός, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.

DSCN6855

ADVERTORIALS