"ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΚΩ: Καμία σχέση ή εξάρτηση με πολιτικά κόμματα ή παρατάξεις

"ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΚΩ: Καμία σχέση ή εξάρτηση με πολιτικά κόμματα ή παρατάξεις

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται προσπάθεια να προσδώσουν κομματική απόχρωση  και να οικειοποιηθούν και καπηλευτούν τον άδολο και ανιδιοτελή πατριωτικό αγώνα της ομάδας Πολιτών Κω "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ", κάνουμε γνωστό προς όλους ότι δεν έχουμε καμία σχέση ή εξάρτηση από πολιτικούς σχηματισμούς, κόμματα, παρατάξεις ή οτιδήποτε άλλο.

Ο αγώνας μας δεν είναι επεκτατικός ούτε στρέφεται εναντίον κανενός. Δεν υπηρετούμε ούτε τον εθνικισμό και την πατριδοκαπηλία αλλά ούτε τη δουλοπρέπεια και την εθνική μειοδοσία. Απλά, αγαπάμε άδολα και ανιδιοτελώς την Πατρίδα μας, την Πίστη μας, τα ιδανικά, τις παραδόσεις και τις αξίες των προγόνων μας. Αγωνιζόμαστε για τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, αφού σήμερα απειλούνται όσο ποτέ άλλοτε. Αγωνιζόμαστε με τις μικρές μας δυνάμεις να σπάσουμε τα δεσμά με τα οποία μας έχουν χαλκεύσει και με τη βοήθεια του Θεού να την ξαναπάρουμε πίσω! Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες σε εγρήγορση και αντίσταση ενάντια στην προσπάθεια αποδόμησης όλων των σταθερών που μας έφεραν έως τα εδώ...! Όλοι θυμόμαστε την απερχόμενη Πρόεδρο Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη στις 12 Μαρτίου 2006 κατά την ανάληψη των καθηκόντων του τότε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια να λέγει ότι, θα αποδομηθούν όλες οι λαϊκές κατακτήσεις, θα πάμε σε νέες μορφές διακυβέρνησης, θα συρρικνωθούν τα σύνορα της Ελλάδας χάριν της ειρήνης...κ.λπ.! 

Στο σύνολό τους τα πολιτικά κόμματα σε αγαστή συνεργασία με τα εξαγορασμένα στη μεγάλη τους πλειοψηφία ΜΜΕ χάριν του δόγματος "ανήκομεν στη Δύση", ναρκώνουν εδώ και χρόνια τους Νεοέλληνες, ώστε ανενόχλητοι και ανερυθριάστως οι πολιτικοί να ψηφίζουν τρισάθλια, κατάπτυστα, αντικοινωνικά, απάνθρωπα, αντιχριστιανικά, ανθελληνικά νομοσχέδια και πειθαναγκάζουν τους πολίτες να μην αντιδρούν καθόλου! 

Είναι άξιος επαίνου ο πολιτικός εκείνος που θυσιάζεται για ιδέες και αρχές. Αποτελεί όμως όνειδος και αισχύνη, να προδίδονται και να θυσιάζονται οι αρχές και οι πεποιθήσεις ενός ολόκληρου λαού, στο βωμό προσωπικών φιλοδοξιών και εξυπηρετήσεως ξένων συμφερόντων, όπως έγινε και με το Σκοπιανό.

Όπλο μας ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ασπίς και προστασία μας η Υπέρμαχος Θεοτόκος, στήριγμα μας, παρηγοριά και λύτρωση η Αγία Τριάδα! Οι διαχρονικές σταθερές των προγόνων μας που θυσιάστηκαν υπέρ βωμών και εστιών και που εμείς σήμερα...με τόση ευκολία παραδίδουμε! Αν κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν τον Θεάνθρωπο Σωτήρα Χριστό, ας ακούσουν τον πατέρα των φιλοσόφων, τον μεγάλο πρόγονό μας Σωκράτη "μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και  αγιώτερον   και εν μείζονι  μοίρα και παρά θεοίς και ανθρώποις τις νουν έχουσιν" και ας συστρατευθούν στον άδολο και ανιδιοτελή πατριωτικό αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας από την πολύμορφη κατοχή! Ο Θεός ας μας φωτίζει και ορθά καθοδηγεί.

"ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΚΩ

Περιοχή συνημμένων

ADVERTORIALS