Ομάδα Πολιτών Κω Θερμοπύλες: ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Ακυρώστε τη Συμφωνία ή κάντε Δημοψήφισμα

Ομάδα Πολιτών Κω Θερμοπύλες: ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Ακυρώστε τη Συμφωνία ή κάντε Δημοψήφισμα

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  • ·Ακυρώστε τη Συμφωνία ή κάντε Δημοψήφισμα.  Εγκληματική αμέλεια, «έπνιξαν» στα χημικά μικρά παιδιά και ηλικιωμένους…

 

Ο ελληνικός Λαός το 2015, στράφηκε προς το Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, τις πολιτικές δυνάμεις που καλλιέργησαν την ελπίδα ότι μια άλλη πολιτική ήταν δυνατή στα πλαίσια της ευρωζώνης. Όχι μόνον απέτυχαν να εφαρμόσουν την πολιτική τους, αλλά εξακολουθούν να κυβερνούν και να εφαρμόζουν υπάκουα και υποτελώς, περισσότερο από κάθε άλλη κυβέρνηση την πολιτική, που οι ίδιοι κατήγγειλαν πριν ανέβουν στην εξουσία! Αποτέλεσμα αυτής της υποτελούς πολιτικής μια διασπασμένη πλέον κυβέρνηση μακριά από το Λαό και τα ευκαιριακά «πολιτικά τέκνα» («ΑΝΕΛ», «Ποτάμι»…), που δημιουργήθηκαν για να «εισπράττουν» τους δυσαρεστημένους πολίτες και την κατάλληλη στιγμή να συνδράμουν τις εκάστοτε δουλοπρεπείς κυβερνήσεις, να έχουν διαλυθεί και όπου… «άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη».

Πασιφανές, ότι ο Ελληνισμός βρίσκεται υπό διωγμόν και όμως οι φύλακες όχι μόνο δεν αγρυπνούν, αλλά είναι πρόθυμοι να ανοίξουν τις κερκόπορτες, όπως και άλλες φορές στο παρελθόν. Ο ελληνικός λαός προσπαθεί να αντισταθεί, παρότι το διεφθαρμένο και στημένο πολιτικό σύστημα, που παραμένει διαρκώς σε καθεστώς εξάρτησης και υποτέλειας, στέκεται απέναντι στην προσπάθεια του να σπάσει τα δεσμά με τα οποία τον έχουν χαλκεύσει, ώστε να εξέλθει από τους σημερινούς μηχανισμούς υποδούλωσης και κοινωνικής αδικίας.

Παρά τις πιέσεις και τα εμπόδια,  ενωμένοι και χωρίς πολιτικές αποχρώσεις, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών από όλα τα μέρη του πλανήτη συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 20 του Γενάρη στην πλατεία Συντάγματος σε ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και την ανάγκη διενέργειας Δημοψηφίσματος.

Πανικόβλητη η κυβέρνηση μπροστά στην ασταμάτητη οργή των Ελλήνων και φοβούμενη τη λαϊκή βούληση προσπάθησε μέσω ενός καλοστημένου σχεδίου να προβάλλει μια διαφορετική εικόνα, ώστε να απαξιωθεί και να στοχοποιηθεί το συλλαλητήριο, ότι δηλαδή όσοι πήγαιναν στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό ήταν εθνικιστές, γραφικοί, ακραίοι, όψιμοι υπερασπιστές μιας χαμένης υπόθεσης. Aντίθετα με τα όσα είδαμε, προσπάθησαν να αποδομήσουν τη συγκέντρωση, ότι δήθεν ήταν μικρή και να περάσει στην κοινή γνώμη ως μια συνάντηση απελπισμένων ακροδεξιών, που δεν θέλουν την Ελλάδα μια ανοιχτή χώρα. Η τηλεοπτική όμως εικόνα έδειχνε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση με παλμό, που κάλυπτε μεγάλη έκταση και πυκνότητα.

Έτσι, ενεργοποιήθηκε το προβοκατόρικο σχέδιο να διαλυθεί το συλλαλητήριο. Μια χούφτα των γνωστών μπαχαλάκηδων, υπαλληλάκων του πολιτικού συστήματος, που καταδυναστεύει το λαό, έπαιξαν θέατρο με την αστυνομία για να διαλυθεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο με αποτέλεσμα δεκάδες συμπολιτών μας να βρεθούν στο νοσοκομείο. Στην κυριολεξία, «έπνιξαν» στα ληγμένα δακρυγόνα και χημικά μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, οικογένειες. Η δράση των κουκουλοφόρων και η αντιμετώπισή τους, έδωσε το άλλοθι για εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με αποτέλεσμα να διακινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

 Και όμως, όφειλε μια δημοκρατική κυβέρνηση, ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα τουλάχιστον να το είχε συζητήσει με τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου, όπως η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας προβλέπουν, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα. Αν η κυβέρνηση τηρούσε τις δημοκρατικές αρχές και αξίες της Αριστεράς θα προσέφευγε στον ελληνικό λαό είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα από μιας αρχής. Γνωρίζει όμως ότι η πλειοψηφία του λαού με ποσοστά που υπερβαίνουν το 70% αντιτίθεται σε αυτήν την προδοτική συμφωνία, που δεν έχει κανένα κέρδος για τη χώρα μας και απλά εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά σχέδια  Αμερικής, Γερμανίας, ΝΑΤΟ.

 Η κυβέρνηση έδειξε  το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο. Χωρίς καμία αφορμή έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών και δακρυγόνων για να διαλύσουν τους πολίτες που ειρηνικά συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας. Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι αν η λειτουργία πλέον της κυβέρνησης συνάδει με αυτή που αρμόζει σε μια Δημοκρατία ή προσομοιάζει με αυτή ολοκληρωτικών καθεστώτων, αφού όχι μόνο δεν σέβεται τη λαϊκή βούληση και κυριαρχία, αλλά αντίθετα προσπαθεί να την καταστείλει! Μπορεί να έχει νομιμότητα μια κύρωση της Συμφωνίας για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα από βουλευτές γυρολόγους, οι οποίοι στις επόμενες εκλογές θα έχουν εξαφανιστεί και κόμματα που ήδη έχουν διαλυθεί και δεν έχουν καμία αναφορά και αντίκρισμα στην κοινωνία, αφού μόλις και μετά βίας ανιχνεύονται στις δημοσκοπήσεις;

Η πραγματικότητα είναι ότι η λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας για να βροντοφωνάξει το «ΟΧΙ» στην εθνική προδοσία ήταν ένα πραγματικό σοκ για το Μαξίμου, καθώς ο πρωθυπουργός είχε «παραμυθιαστεί» ότι δήθεν θα ήταν μικρό και θα αποτύγχανε. Το καλοκαίρι του 2015 ο κ. Τσίπρας είχε κάνει άλλη μια προδοσία και κωλοτούμπα με το δημοψήφισμα και την μετατροπή του «όχι» του ελληνικού λαού σε «ναι» υπέρ των μνημονίων! Άραγε, θα προδώσει και πάλι τον ελληνικό λαό και ποιες θα είναι οι συνέπειες;

ADVERTORIALS