Λιμεναρχείο Κω: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών συνθηκών

Λιμεναρχείο Κω: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών συνθηκών

             


  1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από το Σάβατο (17-11-2018) και μέχρι τη Κυριακή (18-11-2018), στην περιοχή μας, αναμένονται πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από θυελλώδεις ανέμους.
  2. Κατόπιν τούτων, οι ιδιοκτήτες σκαφών, όλων των κατηγοριών και τύπων (ερασιτεχνικών και επαγγελματικών αλιευτικών, ταχυπλόων, ιστιοπλοϊκών, θαλαμηγών κ.λπ), παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξή τους, ενώ, επίσης, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται όπως αποφεύγουν την άσκοπη μετάβαση και παραμονή τους σε λιμενικές εγκαταστάσεις, προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος. Επιπροσθέτως διαθέσιμα Ρ/Κ-Α/Κ-εθελοντικές ομάδες παρακαλούνται για ετοιμότητα σε περίπτωση ανάγκης παροχής συνδρομής.
  3. Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο στην Υπηρεσία μας (τηλέφωνο 2242026594), καθώς και στους Λιμενικούς Σταθμούς Καρδάμαινας ( τηλέφωνο 2242091553) και Νισύρου ( τηλέφωνο 2242031222), ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ ( www. emy .gr ).

 

Εκ της Λιμενικής Αρχής

zamagias