Καλό ταξίδι Πάνο. Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο Παναγιώτης Χούλλης, στη Ρόδο

Καλό ταξίδι Πάνο. Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο Παναγιώτης Χούλλης, στη Ρόδο

Καλό ταξίδι Πάνο. Το kosnews24.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Με βαθιά οδύνη η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Ν.Δ αποχαιρετά σήμερα ένα άξιο στέλεχος της, μέλος της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου, τον 31χρονο Παναγιώτη Χούλη που έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα στους δρόμους της Ρόδου. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όλα τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που γνώριζαν και αγαπούσαν τον Παναγιώτη, ένα νέο άνθρωπο που είχε τόσα ακόμη να προσφέρει στον τόπο του και στους συνανθρώπους του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του. Θα τον θυμόμαστε πάντα! Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ρόδου που θα τον σκεπάσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γυαλιά ηλίου, γένι και κοντινό πλάνο


Τελειωμό δεν έχουν οι ανθρώπινες τραγωδίες της ασφάλτου! Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό, ότι ένας ακόμα συμπολίτης  μας 31 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις Κάτω Πέτρες, σήμερα τα ξημερώματα!
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Χούλλη  του Μιχαήλ, 31ετών, που κατάγεται από τον Αρχάγγελο και ο οποίος κινούνταν με το δίκυκλό του σήμερα νωρίς το πρωί απο την πόλη της Ρόδου με κατεύθυνση την Ιαλυσό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 31χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανετράπη. Από την ανατροπή αυτή τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια για τη νέα τραγωδία που βύθισε και πάλι στο πένθος το νησί μας, διεξάγουν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.


Σημειώνεται ότι χθες, υπέκυψε μετά απο μία εβδομάδα νοσηλείας στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου και ένα 18χρονο παλλικάρι απο τη Ρόδο το οποίο τραυματίστηκε στο κεφάλι της περασμένη Παρασκευή, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στην περιοχή της Κρεμαστής.

 rodiaki.gr

ADVERTORIALS