ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ: Hot spot και καλοκαιρινές διακοπές αυτά πάνε μαζί…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ: Hot spot και καλοκαιρινές διακοπές αυτά πάνε μαζί…

HOT SPOT ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ….

Δυστυχώς η κατάσταση στην κοινότητα πυλιου συνεχίζεται να είναι ανεξέλεγκτη αφού η μικροί επενδυτές δρουν όπως γουστάρουν στον αγιο γεωργιο και σε ολη την περιοχή. Η ελλιπής αστυνόμευση και ο μη περιορισμός εντός του hot spot έχει δυσάρεστες εκπλήξεις όχι μονό για τους ντόπιους αλλά και επιπτώσεις για τον τουρισμο της περιοχής όπως το μαρμαρι.

Τελευταία χρονιά η περιοχή στο μαρμαρι αναπτύσσεται με σύγχρονες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και η περιοχή μαζί με τους ντόπιους επιχειρηματίες αλλάζει εικόνα καθώς βλέπουμε μια σταδιακή ανάπτυξη πολύ καλή .

Δυστυχώς κάποιοι εξακολουθούν να αγνοούν τις τοπικές κοινωνίες και το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την περιοχή με τις πολιτικές που χαράζουν εις βάρος του τοπικού πληθυσμού .

Οι ψεύτικες μεγάλες υποσχέσεις του τοπικού μας βουλευτή ότι θα μείνουν μόνο για 48 ωρες ήταν απλα ένα μεγάλο ψέμα και εμείς δικαιωθήκαμε για οσα υποστηρίζαμε .

Ποιο συγκεκριμένα Κυριακή 18/08/2018 η πυροσβεστική υπηρεσία βλέπει καπνο και έρχεται άμεσα για να δει από που έρχεται ο καπνος ‘’’ στην αυτοψία βλέπει μια ομάδα του ΗΟΤ SPOT ΝΑ καίει ξυλά και μπαλετες κάτω από τα δέντρα και την πυκνή βλάστηση που υπάρχει στην περιοχή και με ένα 4 μποφόρ αέρα έχει ο θεος τι μπορούσε να γίνει εάν επερνε φωτιά ‘’’ και όμως παρα την σύσταση της πυροσβεστικής όταν έφυγε το όχημα αμέσως μετα κατευθυνθήκαν λίγα μετρά ποιο κάτω να ξαναβάλουν φωτιά και τότε εξαγριωμένοι κάτοικοι και επιχειρηματίες τους καταδιώκουν οι τουρίστες απλα παρακολουθούν την ανάπτυξη του hot spot ….

Ας μην μιλήσουμε για το γεγονός ότι από αλυκές –πυθαρι-εως πλατεία μαρμαρι ξεπερνούσαν τα 120 άτομα στην κεντρικότερη παράλια με φωνές και φασαρίες δίχως να μπορεί να τους ενοχλήσει κάνεις και οι τουρίστες απλα έβλεπαν μια άλλη Ελλάδα !!

Ρωτάμε λοιπόν η μάλλον φαντάζεστε κάποιος Έλληνας να είχε βάλει φωτιά να ψήνει στα καλάμια τι θα είχε πάθει?? εδώ ο νομος δυστυχώς κάνει τουμπεκι ψιλοκομμένο ‘’’

Κάποιος υπεύθυνος εάν υπάρχει ‘’’’’’’ από το αναπτυξιακο κέντρο των ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στην Ελλάδα hot spot του πυλιου ας μιλήσει επιτέλους σε αυτούς τους κυρίους και να τους εξηγήσουν ότι ¨΄1} δεν αναβοούμε φωτιές οπού γουστάρουμε το καλοκαιρι.

2 ] όταν είμαστε σε κόσμο δεν φωνάζουμε .

3] δεν κλέβουμε πράγματα από τουρίστες και όχι μόνο .

4} τους εξηγούμε ότι εδώ υπάρχουν νομοι και δεν είμαστε Ουγκάντα .

5] οι υπεύθυνοι του hot spot και η ελληνική αστυνομία έχει την υποχρέωση να διασφαλίσουν αυτές τις συνθήκες

6] πιστεύουμε στην ελληνική αστυνομία και γνωρίζουμε ότι μπορούν!! αλλά δυστυχώς η εντολές της κυβερνήσεως είναι πολύ περισσότερες αυστηρές στα όργανα παρα σε αυτούς που θα έπρεπε’’’

7] ντυνόμαστε σωστά με μαγιό και όχι σλιπάκι λες και και κάνουμε πασαρέλα

8] όταν κάνουμε ντους κρατάμε μια σειριά και δεν παρενοχλούμε γυναίκες η μικρά κορίτσια

   Τουλάχιστον αφού τους εχετε  αφήσει ανεξέλεγκτους ας τους μάθετε τρόπους και κανόνες συμπεριφοράς περιορίστε τις ωρες που είναι ελεύθεροι και κάντε τους κάποια στοιχειώδη μαθήματα συμπεριφοράς

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ……..

         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ   ΚΩ    

ADVERTORIALS