Γιορτή για τον αθλητισμό το «KOS 3 on 3 Basketball Festival» από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου - Δείτε πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Γιορτή για τον αθλητισμό το «KOS 3 on 3 Basketball Festival» από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου - Δείτε πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Η διεξαγωγή του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανταγόρα στην πόλη της Κω, σε ένα σύγχρονο γήπεδο που θα στηθεί ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης από την εταιρία GNN STREETBALL.

Μια γιορτή για τον αθλητισμό αναμένεται να είναι το «KOS 3 on 3 Basketball Festival» από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου 2018 το οποίο διοργανώνεται από τον «Αθλητικό Σύλλογο ΦΟΙΒΟ ΚΩ», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο Κω και τη  στήριξη του Δήμου Κω.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ ο Πρόεδρος του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ κ. Ν. Μιμερίνης και ο Έπαρχος Κω κ. Γ. Χαλκιδιός εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το τουρνουά 3on3 θα γίνει θεσμός, καθώς πρόκειται για μια άρτια διοργάνωση με υψηλές προδιαγραφές.

Συμμετοχή έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν άντρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια της Κω αλλά και των γειτονικών νησιών (ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την Κάλυμνο και την Λέρο).

Εκτός από το τουρνουά 3on3 θα υπάρξουν διαγωνισμοί βολών, τριπόντων και καρφωμάτων, fun zone για τα μικρά παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις από τους χορηγούς, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορούν να απολαμβάνουν το θέαμα και οι θεατές.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 17 Αυγούστου στα γραφεία του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ (από τις 18:00 - 20:00) και στο αθλητικό κατάστημα Sport Panic.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

ice screenshot 20180814 125329

ADVERTORIALS