Οι παίχτες της ομάδας ποδοσφαίρου της Βόρειας Μελβούρνης στην Κω για τις διακοπές τους. ΦΩΤΟ

Οι παίχτες της ομάδας ποδοσφαίρου της Βόρειας Μελβούρνης στην Κω για τις διακοπές τους. ΦΩΤΟ

Σημαντική η διαφήμιση της Κω αυτές ημέρες αφού οι παίχτες του μεγάλου αυτού club North Melbourne βρέθηκαν στην Κω για τις διακοπές τους.

Την πρωτοβουλία για τη φιλοξενία των παιχτών της διάσημης ομάδας της Μελβούρνης είχε ο Κώος μάνατζερ Ζαχαρίας Σουρασής , με την βοήθεια του Σάββα Σουρασή ,ιδιοκτήτη του Ali Baba beach bar.

Οι διάσημοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν τις ομορφιές του νησιού όπως το Ασκληπιείο ,τα θερμά, τις παραλίες, το Ασφενδιού, το Πυλί κλπ αλλά και να γευθούν τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις της Κω.

Οι παίχτες που επισκέφθηκαν την Κω είναι οι Jack Ziebell, Shaun Atley, Mason Wood, Luke McDonald, Tay Garner, Majak Daw, Michael Firrito και Ryan Clarke οι οποίοι πέρασαν υπέροχα κατά την παραμονή τους στο νησί μας και πλέον ανυπομονούν να επιστρέψουν.

Ο αρχηγός της ομάδας κ. Jack Ziebell δήλωσε:

Αγαπήσαμε την παραμονή μας στην Κω, φοράμε τα ίδια εθνικά χρώματα με την Ελλάδα, που είναι το μπλε και το άσπρο,έτσι υπάρχει μια φυσική σύνδεση. Η Μελβούρνη επίσης έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό Ελλήνων εκτός της Ελλάδας πολλοί εκ των οποίων κατοικούν στη Βόρεια Μελβούρνη.Κάθε Έλληνας πρέπει να υποστηρίζει τα Καγκουρό. Δεν γνωρίζουν πολλοί Αυστραλοί για την Κω, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν μάνατζερ που είναι από την Κω. Εμείς σίγουρα θα πούμε πόσο όμορφη είναι η Κως.

CaptainJack Ziebell, said:

"we've absolutely loved our time in Kos, we wear the same national coulours as Greece, being blue and white so there is a natural connection. Melbourne also has one of the largest Greek populations outside or of Greece, a lot of which reside in the North of Melbourne. Every Greek should support the Kangaroos! Not many Australians know about Kos Island, we're lucky enough to have a manager who comes from Kos. We'll definitely be spreading the word about how beautiful Kos is"

ADVERTORIALS