Ο Γ. Χαλίκος δωρίζει το ακίνητο όπου στεγαζόταν ο κινηματογράφος «Απόλλων». Ακόμη μια μεγάλη δωρεά στο Δήμο Καλυμνίων

Ο Γ. Χαλίκος δωρίζει το ακίνητο όπου στεγαζόταν ο κινηματογράφος «Απόλλων». Ακόμη μια μεγάλη δωρεά στο Δήμο Καλυμνίων

Ο σύγχρονος ευεργέτης της Καλύμνου ο επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος, προχωρά σε μία ακόμη μεγάλη δωρεά στο Δήμο Καλυμνίων και στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr η αγορά από το Γιάννη Χαλίκο του ακινήτου όπου στεγαζόταν και λειτουργούσε στο παρελθόν ο κινηματογράφος «ΑΠΟΛΛΩΝ» στις Πατήθριες, βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής των συμβολαίων.

Το ακίνητο όπου στεγαζόταν ο «κινηματογράφος του Αγγελή»,όπως ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό, από το όνομα του ιδιοκτήτη, του αείμνηστου Αγγελή Μαραγκού, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του θα δωριθεί από το νέο του ιδιοκτήτη Γιάννη Χαλίκο στο Δήμο Καλυμνίων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Καλύμνου θα γίνει η επίσημη δωρεά του ακινήτου.

Στα πλαίσια της δωρεάς αυτής, έχει συμφωνηθεί ο Δήμος Καλυμνίων να προχωρήσει στην επισκευή και ανακαίνιση του κτιρίου, μέχρι τέλος του 2018 και στην μετατροπή του σε ένα σύγχρονο πολυκέντρο φιλοξενίας πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων . Για το αυτό ο Δήμος Καλυμνίων ήδη έχει δεσμεύσει πίστωση 200.000 ευρώ.

rodiaki.gr

ADVERTORIALS