Κι όμως… η επιφάνεια μετράει!

Κι όμως… η επιφάνεια μετράει!

Κι όμως… η επιφάνεια μετράει!

Cleaf μελαμίνες, γιατί κάποιες φορές πρέπει να μένετε… στην επιφάνεια! Όταν πρόκειται για την κουζίνα σας, την οικιακή ή την επαγγελματική, οι μελαμίνες που θα επιλέξετε παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χώρου σας. Φροντίστε, λοιπόν, να είναι μοναδικής ποιότητας και αισθητικής. Στη Xilotech, θα βρείτε τις καλύτερες επιφάνειες της ιταλικής εταιρείας, που διατίθενται σε ματ ή γυαλιστερή υφή, για να επιλέξετε εκείνες που ικανοποιούν τις ανάγκες σας μέσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο.

Egger για κουζίνες με άποψη!

Το Εgger χρωματολόγιο αποτελεί μία εξίσου καλή επιλογή για να απογειώσετε τον χώρο της κουζίνας σας. Ένας ανανεωμένος κατάλογος σάς περιμένει στη Xilotech, για να ανακαλύψετε τα πορτάκια που χρειάζεστε για να δημιουργήστε την κουζίνα των ονείρων σας. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή σε κουζίνες απαράμιλλης ποιότητας και επιλέξτε εκείνη ταιριάζει στη συνολική αισθητική σας.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-12 131954.png

Egger επιφάνειες για κάθε προτίμηση!

Οι Egger επιφάνειες διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη αντοχή και την εξαιρετική αισθητική τους. Συμβουλευτείτε το ανανεωμένο χρωματολόγιο της Xilotech και επωφεληθείτε από την πιστοποιημένη αντιμικροβιακή ιδιότητα που χαρακτηρίζει όλες τις επιφάνειες της Egger. Μελαμίνη, βακελίτης και άλλα υλικά είναι στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσουν την υγιεινή τη λειτουργικότητα και το design που προτιμάτε. Επιλέξτε εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και δημιουργήστε τον χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί!

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-12 131959.png

Egger πάγκοι για κάθε χώρο!

Οι Egger πάγκοι κουζίνας που θα βρείτε στη Xilotech είναι διαθέσιμοι σε μεγάλη ποικιλία μοντέρνων σχεδίων και σε πλούσιο χρωματολόγιο, για να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει στον χώρο σας. Ένας πάγκος, άλλωστε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους χώρους, εκτός κουζίνας. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το xilotech.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα ή Γλυκά Νερά, επιλέξτε τον πάγκο σας ανάμεσα από τις κατηγορίες Feelwood, Compact Laminate, PerfectSense Topmatt ή Postforming και δημιουργήστε λειτουργικούς, υγιεινούς και καλαίσθητους χώρους!

ADVERTORIALS