Υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς -Η ανακοίνωση

Υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς -Η ανακοίνωση

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά από ένα διήμερο διαβουλεύσεων στο Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς, αποφασίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Ενικής Άμυνας, να λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Στη λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται ότι «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Η ρήξη με την πλευρά Πατούλη, έγινε φανερή, από το μεσημέρι της Παρασκευή,ς όταν ο κ. Μητσοτάκης έχοντας δει το βίντεο του περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο εν μέσω πυρκαγιών σε όλη τη χώρα και λίγες ώρες μετά την κηδεία ενός εκ των δύο πιλότων του μοιραίο Canadair φώναξε στο γραφείο του τους στενούς συνεργάτες του και τους είπε ότι «δεν μπορούμε να παρέχουμε στήριξη σε ένα στέλεχος χωρίς καμία ενσυναίσθηση των τραγικών στιγμών». 

Το κρίσιμο από εδώ και πέρα είναι τι θα γίνει με τον Γιώργο Πατούλη. Θα βγει στο «αντάρτικο» ή θα συνθηκολογήσει; Η απάντηση δεν είναι εύκολη για τον κ. Πατούλη, αλλά ούτε για τη Νέα Δημοκρατία, μιας και ο Γιώργος Πατούληςείναι αυτοδιοικητικός με μακρά πείρα και ισχυρό μηχανισμό. 

ADVERTORIALS