Bikini Body με Natura Siberica – Βρείτε τα προϊόντα Sauna and Spa σε μοναδικές προσφορές από το online φαρμακείο Carespot

Bikini Body με Natura Siberica – Βρείτε τα προϊόντα Sauna and Spa σε μοναδικές προσφορές από το online φαρμακείο Carespot

Όλες θέλουμε να έχουμε τέλειο σώμα και λεία επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι για να κάνουμε τις εμφανίσεις μας στην παραλία ακόμα πιο εντυπωσιακές, αλλά και να αντιστρέψουμε τη φθορά του δέρματος από το αλάτι και την άμμο. Τη λύση δίνουν οι κορυφαίες σειρές από προϊόντα της Natura Siberica, με ειδική σύνθεση που βασίζεται στα βότανα της σιβηρικής στέπας και κλείνει όλα τα θρεπτικά συστατικά τους σε μοναδικά προϊόντα ειδικά για το δέρμα σας.

Η σειρά Natura Siberica Sauna and Spa περιλαμβάνει body scrubs, κρέμες αδυνατίσματος και κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, για να αντιμετωπίσετε το τοπικό πάχος στη ρίζα του και να αποκτήσετε τέλεια και σφριγηλή σιλουέτα με τον πιο φυσικό τρόπο. Βρείτε τα πιο δημοφιλή προϊόντα από της σειρές της Natura Siberica σε προσφορές σοκ από το online φαρμακείο Carespot.

568ψτγωυθηβ.png

Με τη δύναμη των σιβηρικών βοτάνων

Όλα τα προϊόντα της σειράς Natura Siberica Sauna & Spa είναι ο πιο φυσικός τρόπος να κλείσετε τα οφέλη της σάουνας σε μία κρέμα που μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας και στις διακοπές. Πλούσια σε φυσικά ενεργά συστατικά και αιθέρια έλαια τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της σειράς στοχεύουν στην αντιμετώπιση ατελειών όπως κυτταρίτιδα, επίμονο τοπικό πάχος και χαλάρωση του δέρματος, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σύσφιξη και ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Ας δούμε αναλυτικά όμως τι κάνει κάθε προϊόν της σειράς

  • Η Thermo Body Mask θερμαντική μάσκα σώματος βασίζεται στο έλαιο αμάραντου και την ηφαιστειακή άργιλο για αναζωογόνηση και αποτοξίνωση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από ελεύθερες ρίζες.
  • Το Icy Sugar Scrub με άγρια μέντα και αρκτικά σμέουρα, βοηθάει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Το Hot Salt Scrub περιέχει έλαιο βιολογικής αρκεύθου, σιβηρικό αλάτι rapa και μέλι από την οροσειρά Altai. Ως θερμαντικό απολεπιστικό βοηθάει τα ενεργά συστατικά του να διεισδύσουν στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας και να την ανανεώσουν σε βάθος.
  • Το Rich Massage Butter με βιολογικό βούτυρο καριτέ, ρόκα Σιβηρίας και λευκό κερί μαλακώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα επιφέροντας σύσφιξη και λεία όψη.
  • Το Siberian Mud Body Wrap με μπλε άργιλο rapa ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα μεταφέροντας ταχύτερα τα θρεπτικά συστατικά σε όλο το μήκος της.

Στην πόρτα σας

Μην το ψάχνετε πολύ, τώρα μπορείτε να φέρετε τη σάουνα στο σπίτι σας με ένα κλικ. Όλα τα κορυφαία προϊόντα Sauna and Spa της Natura Siberica αλλά και πολλές ακόμη σειρές του brand σας περιμένουν σε ασυναγώνιστες προσφορές από το online φαρμακείο CareSpot για να αποκτήσετε το δέρμα και τη σιλουέτα που ονειρεύεστε φέτος το καλοκαίρι.

Επισκεφθείτε σήμερα το online φαρμακείο Carespot και αναζητήστε τα προϊόντα από τις σειρές Natura Siberica και την αγαπημένη Sauna & Spa σε τιμές που σας συμφέρουν!

ADVERTORIALS