Τα πιο κοινά λάθη όταν αγοράζουμε αεροπορικά εισιτήρια

Τα πιο κοινά λάθη όταν αγοράζουμε αεροπορικά εισιτήρια
Απολαύστε το ταξίδι με αεροπλάνο στο 100%, επιλέγοντας τις πιο συμφέρουσες πτήσεις και εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και κόπο στην εύρεση εισιτηρίων!

Αεροπορικά εισιτήρια αποσκευές – σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξετε να πληρώσετε υπερβολικά πολλά λεφτά;

Έφτασε η ώρα των πολυπόθητων διακοπών. Δεν βλέπετε την στιγμή να φτάσετε στην αεροπορική πύλη τώρα που τα μέτρα που αφορούν τον κορωνοϊό έχουν χαλαρώσει. Ξυπνάτε, παίρνετε την βαλίτσα σας, φτάνετε στο αεροδρόμιο και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα εισιτήριά σας και θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποια έξτρα χρήματα για να μπορέσετε να πάρετε όλες σας τις βαλίτσες μαζί. Από αυτό που διαβάσατε παραπάνω θα έχετε καταλάβει ότι θα πρέπει να εξετάζετε κάποια πράγματα πολύ καλά πριν προβείτε στην αγορά ενός φθηνού εισιτηρίου που δεν είναι και τόσο «ευκαιρία» τελικά. Μία από τις πρώτες έρευνες που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε πολύ καλά τα ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος των εισιτηρίων. Εκεί συνήθως γράφουν το όριο του βάρους των αποσκευών που περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου, αλλά και τις έξτρα χρεώσεις που μπαίνουν σε επιπλέον βάρος.

Μάλιστα ορισμένες εταιρείες με φθηνούς αεροπορικούς ναύλους συνηθίζουν να χρεώνουν υπέρογκα ποσά για κάθε επιπλέον κιλό που ένας επιβάτης μπορεί να έχει. Μία άλλη πολύ καλή συμβουλή που μπορείτε να βρείτε και στο eSky.gr και θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής: Αν ταξιδεύετε κάπου στο εξωτερικό, ακόμα και αν το διαβατήριό σας είναι σε ισχύ, υπάρχουν χώρες που δεν σας δέχονται αν το διαβατήριό σας έχει κοντινή ημερομηνία λήξης. Εξετάστε πολύ καλά τους περιορισμούς που ισχύουν στην περιοχή των διακοπών σας και βγάλτε εισιτήριο αφού βεβαιωθείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. 

ta-pio-koina-la8h-otan-agorazoyme-aeroporika-eisithria-2.jpg

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα κάνοντας στάσεις σε μικρά αεροδρόμια;

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ψάχνουν για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια βάζοντας στις μηχανές αναζήτησης μόνο τον τόπο αναχώρησης και άφιξης, καθώς και τις ημερομηνίες που πρόκειται να ταξιδέψουν. Αυτή η κίνηση δεν σας κάνει ευέλικτο επισκέπτη. Είναι μία κίνηση που σας καθιστά έναν πολύ συγκεκριμένο επισκέπτη και έτσι δεν μπορεί να σας βρει τον καλύτερο και φθηνότερο τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό σας. Σε περίπτωση λοιπόν ξέρετε πού θέλετε να πάτε και έχετε τον διαθέσιμο χρόνο για να ψάξετε, συμπληρώστε τις μηχανές αναζήτησης αναγράφοντας το μέρος επιβίβασης. Αναφορικά με την αποβίβαση μπορείτε να γράψετε ενδιάμεσους μικρούς σταθμούς και είναι σίγουρο ότι λόγω της χαμηλής επισκεψιμότητάς τους ο ναύλος θα είναι χαμηλότερος. Μπορεί η διάρκεια του ταξιδιού να είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο φθηνή και μην ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι.

ta-pio-koina-la8h-otan-agorazoyme-aeroporika-eisithria-3.jpg

Πώς να ταξιδέψετε για Ρώμη φθηνά και με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες που υπάρχουν;

Αν ήρθε επιτέλους η ώρα να ταξιδέψετε για πρώτη ή για πολλοστή φορά στη Ρώμη και θέλετε να είστε σίγουροι για το εισιτήριο και για την αεροπορική εταιρεία που θα ταξιδέψετε, καλό θα ήταν να κανονίσετε την άδειά σας από πολύ νωρίς. Μην αναρωτιέστε το πώς θα το κανονίσετε! Αν είστε ο εργοδότης σε μια εταιρεία τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Άλλωστε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε τον φόρτο εργασίας πριν ή μετά την ημερομηνία των διακοπών σας. Απλά μπείτε στο https://www.esky.gr/aeroporika-eisitiria/0/0/ci/rom/rwmh για να κλείσετε το επόμενό σας εισιτήριο. Αν από τη ν άλλη δουλεύετε σε μια εταιρεία θα μπορούσατε κάλλιστα να μιλήσετε με τον ανώτερό σας και να του πείτε ότι διαλέξατε ημερομηνία για τις επόμενες διακοπές σας. Για να είναι πολύ πιο εύκολη η θετική του απάντηση, αν πρόκειται για το καλοκαίρι επιλέξτε ημερομηνίες που θα αφορούν τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο. Αυτές τις χρονικές περιόδους κανείς συνήθως δεν τις επιλέγει και λόγω της χαμηλής ζήτησης οι ναύλοι είναι πιο χαμηλοί. Αν καταφέρετε να πάρετε αυτού του είδους την άδεια και ψάξετε για αεροπορικά εισιτήρια αρκετά πιο νωρίς τότε σίγουρα θα εξασφαλίσετε την χαμηλότερη δυνατή τιμή και λόγω αυτού οι διακοπές σας μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από όσο υπολογίζατε. 

ADVERTORIALS