Νέα ξανά με φυσικές κρέμες προσώπου και derma rollers – Πώς οι κρέμες σαλιγκαριού μπορούν να σας μεταμορφώσουν

Νέα ξανά με φυσικές κρέμες προσώπου και derma rollers – Πώς οι κρέμες σαλιγκαριού μπορούν να σας μεταμορφώσουν

Όσο περνάνε τα χρόνια, το νεανικό και σφριγηλό δέρμα, χωρίς ρυτίδες και ατέλειες, γίνεται επιδίωξη κάθε γυναίκας, είναι όμως εύκολο να το επιτύχουμε μόνο με αγνά καλλυντικά; Την θετική απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει πολλές γυναίκες παγκοσμίως δίνουν οι πρωτοποριακές κρέμες σαλιγκαριού σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα derma rollers που αναζωογονούν το δέρμα και μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικές κρέμες προσώπου και προϊόντα ομορφιάς Glow Era, θα βρείτε τα κορυφαία προϊόντα με τα πιο αγνά συστατικά για να ανανεωθείτε με τη δύναμη της φύσης. Τι είναι όμως αυτό που κρύβουν οι κρέμες σαλιγκαριού και μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στο δέρμα σας και πώς βοηθούν τα derma rollers στην καλύτερη εφαρμογή τους;

Δείτε στη συνέχεια το μυστικό τους

Μικρό κι όμως θαυματουργό

Το σαλιγκαράκι που βλέπεις να έρπει στο πεζοδρόμιο μετά τη βροχή αφήνοντας πίσω του ένα ασημί ποταμάκι κρύβει τόσα πολλά μαγικά συστατικά που φροντίζουν το δέρμα του σε βάθος και μπορούν να κάνουν θαύματα και για το δικό σου. Η βλέννη του που αποτελεί βασικό συστατικό για τις κρέμες σαλιγκαριού περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο έχει αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που καταπραΰνουν τη φλεγμονή στο δέρμα και προάγουν την υγιή παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτά τα συστατικά, το σαλιγκάρι μπορεί να προστατεύσει το μαλακό σώμα του καθώς σέρνεται σε ανώμαλα ή αιχμηρά εδάφη και να επουλώσει άμεσα όποιο τραυματισμό. Αντίστοιχα όμως και οι κρέμες σαλιγκαριού που περιέχουν τη βλέννη του μπορούν να μεταμορφώσουν το δέρμα σας και να επουλώσουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης, χαρίζοντας σας μία ενυδατωμένη και νεανική όψη.

χρ6ψτυγ ηξν.png

Για τέλεια εφαρμογή

Τα derma rollers έχουν πολλές χρήσεις, αλλά οι κυριότερες είναι για την βελτίωση των δερματικών ατελειών και την βελτίωση της υφής του, ενώ έχει αποδειχθεί ότι οι λεπτές γραμμές, τα σημάδια ακμής και η υπερμελάγχρωση μειώνονται με την τακτική χρήση των επαγγελματικών derma rollers.

Ωστόσο, τα derma rollers κάνουν και κάτι άλλο επίσης πολύ σημαντικό, αφού αν συνδυαστούν με φυσικές κρέμες προσώπου και ειδικότερα με τις κρέμες σαλιγκαριού, βοηθούν τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος να διεισδύσουν βαθύτερα στις στιβάδες του δέρματος, επιφέροντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς Glow Era και βρείτε φυσικές κρέμες προσώπου, κρέμες σαλιγκαριού και επαγγελματικά derma rollers για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

ADVERTORIALS