Community Shield - Μεγάλο ντέρμπι για τον πρώτο τίτλο

Community Shield - Μεγάλο ντέρμπι για τον πρώτο τίτλο

Community Shield - Μεγάλο ντέρμπι για τον πρώτο τίτλο

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν μετατρέψει σε δική τους υπόθεση όχι μόνο το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και κάθε τίτλο στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Πέρσι μοιράστηκαν τα τρόπαια. Η Σίτι πήρε το Πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Και το Σάββατο ξεκινούν τη νέα σεζόν διεκδικόντας ακόμα ένα τρόπαιο, το Community Shield.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν το Σάββατο 30 Ιουλίου (19:00), όμως όχι στο «Γουέμπλεϊ» ως είθισται, αφού μία μέρα αργότερα στο θρυλικό λονδρέζικο γήπεδο διεξάγεται ο τελικός του Euro γυναικών, ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία. Πάνε 51 χρόνια από τότε που το Community Shield παίχτηκε στο Λέστερ, όταν η τοπική ομάδα κέρδισε τη Λίβερπουλ 1-0.

Έτσι θα είναι στο King Power του Λέστερ που θα δούμε τη νέα Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έρλινγκ Χάλαντ στην επίθεση, και τη νέα Λίβερπουλ, με Νούνιες αντί Μανέ.

Οι αποδόσεις είναι σχετικά μοιρασμένες. Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 2.40 στο στοιχημα ποδοσφαιρο και η Λίβερπουλ στο 2.85. Η ισοπαλία (που οδηγεί απευθείας στα πέναλτι) βρίσκεται στο 3.60.

Τα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ και θέαμα. Στα έξι από τα τελευταία επτά έχουν μπει τουλάχιστον 4 γκολ, ενώ στα οκτώ από τα τελευταία εννιά έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.

ADVERTORIALS