Η προσθήκη χρώματος στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας

Η προσθήκη χρώματος στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας

Η προσθήκη χρώματος στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας

Οι πρωταγωνιστές και αυτής της σεζόν είναι τα κλασικά, αλλά και trendy κομμάτια όπως γυναικεία φορέματα,  μπλουζοφορέματα, ολόσωμες φόρμες και κορμάκια, τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, αλλάζοντας απλώς τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν.

Μπλουζοφορέματα

Το μπλουζοφόρεμα είναι ο χαμαιλέοντας της ντουλάπας σας. Ενώ η βασική γραμμή ενός μπλουζοφορέματος παραμένει σταθερή, η μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα σας. Είτε σχεδιάζετε να κάνετε ταξίδι, είτε πρόκειται για επίσημη περίσταση, όπως ένας γάμος ή βάπτιση ή ακόμα και για μια απλή βόλτα με την παρέα σας, ένα μπλουζοφόρεμα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να εκφράσετε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του στυλ σας, με κομμάτια έντονου χρώματος και ευφάνταστων μοτίβων. Οι βαθιές, statement αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι το πράσινο βεραμάν, φούξια και βαθιά ώχρα. Αλλά και τα ζωηρά λουλούδια και οι ρίγες προσφέρουν διαφορετικές αλλά εξίσου επιδραστικές προσεγγίσεις στο στυλ του μπλουζοφορέματός σας.

Γυναικεία φορέματα

Οι σχεδιαστές δεν σταματούν ποτέ να υποστηρίζουν ότι το γυναικείο φόρεμα είναι το κατεξοχήν ένδυμα που προσφέρεται για «επανεφεύρεση» κάθε εποχή, ενώ παραμένει ταυτόχρονα ένα κλασικό κομμάτι, για το καθημερινό αλλά και για το βραδινό look σας.  Ένα γυναικείο φόρεμα, συνεπώς, είναι ο ορισμός ενός «επενδυτικού κομματιού». Αυτή την άνοιξη επιλέξτε μίνι κοκτέιλ φορέματα σε σχέδια floral,  ή maxi φορέματα με γεωμετρικά σχέδια. Τα κρόσσια σε έντονα χρώματα, ιδίως σε φούξια και σμαραγδί τραβούν τα βλέμματα πάνω σας.

Είτε ψωνίζετε για να ανανεώσετε την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα, είτε για να παρευρεθείτε σε μια πιο επίσημη εκδήλωση με ένα φόρεμα βραδινό, τα γυναικεία φορέματα είναι πάντοτε στη μόδα.

Ένα πράσινο, πορτοκαλί ή κίτρινο φόρεμα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα ρούχα της ντουλάπας σας. Κατάλληλο για κάθε μέρα, χάρη στην  ικανότητά του να προσφέρει άνεση και casual διάθεση, όσο και διαχρονικά κομψό, το γυναικείο φόρεμα παρέχει στους σχεδιαστές τον τέλειο καμβά για πειραματισμό – είτε πρόκειται για ριγέ, καρό, πουά ή animal print δημιουργίες.

Ολόσωμες φόρμες

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ό,τι πρέπει για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, διατηρώντας ταυτόχρονα μια αβίαστη αίσθηση στην εμφάνισή σας. Αναζητήστε στυλ σε ευκολοφόρετα βαμβακερά υφάσματα ή τζιν σε ανοιχτά χρώματα. Μία φόρμα ολόσωμη με ζώνες αναδεικνύουν την σιλουέτα σας, ενώ οι ίσιες γραμμές σας βοηθούν να αισθάνεστε χαλαρά όλες τις ώρες.

Προσθέστε φρέσκες νότες στην ολόσωμη φόρμα σας με μερικές απλές κινήσεις. Μια μονόχρωμη ζώνη σε έντονα χρώματα όπως κόκκινο, λιλά, έντονο κίτρινο ή κροκί μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει την ολόσωμη φόρμα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να δέσετε ένα πολύχρωμο μαντίλι γύρω από τη μέση σας ή να το τυλίξετε στον λαιμό σας. Οι επιλογές είναι απεριόριστες…

Κορμάκια

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, φορέστε κορμάκια από λεπτό σιφόν με μανίκια που μοιάζουν με γάντι και αφήνουν εκτεθειμένους τους ώμους. Προτιμήστε slim-fit γραμμές με πλευρικά κοψίματα.

Ένα κορμάκι  είναι ένας παντοτινός σύμμαχος για τις βραδινές σας εξόδους, αλλά και για το γραφείο. Φορέστε ένα εμπριμέ κορμάκι με μονόχρωμο σακάκι για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, ενώ το βράδυ μπορείτε να κάνετε ακριβώς την ίδια εμφάνιση, διατηρώντας μόνο το κορμάκι σας. Το κορμάκι παραμένει σταθερά το κομμάτι που μπορεί να σταθεί άνετα από μια αίθουσα συνεδριάσεων,  έως ένα club ή μπαρ. Άνετο, κομψό και διαχρονικά μοντέρνο, ένα κορμάκι είναι πάντα το απόλυτο must have της ντουλάπας σας.

ADVERTORIALS