Αλυσοπρίονα για απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα στις εργασίες σου

Αλυσοπρίονα για απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα στις εργασίες σου

Αλυσοπρίονα για απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα στις εργασίες σου

 

Οι εργασίες γίνονται τώρα παιχνιδάκι με τα κατάλληλα και αξιόπιστα εργαλεία για κάθε περίπτωση. Μια κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και τα αλυσοπρίονα! Παρακάτω θα βρεις μια ολοκληρωμένη λίστα με επιλογές, για να καταλήξεις σε αυτή που ταιριάζει στις δικές σου απαιτήσεις.

Τα αλυσοπρίονα είναι δυνατά, κοφτερά, οικονομικά και πολύ αποδοτικά! Μέσα σε αυτή την κατηγορία θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές, από κλαδευτικά αλυσοπρίονα, επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα ( μπαταρίας), αλυσοπρίονα βενζίνης για την κοπή των καυσόξυλων και την περιποίηση του κτήματος, βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για τη γεωργία και την κηπουρική & βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για τη δασοκομία, στις πιο χαμηλές τιμές!

ugyt.JPG

Αν είσαι από αυτούς που οι εργασίες είναι το Α και το Ω στη δουλειά τους, τότε η λύση για σένα είναι αλυσοπρίονα μπαταρίας! Είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση και προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας. Επίσης μπορείς να τα μεταφέρεις με άνεση από σημείο σε σημείο, χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφούν ή να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα επιλογών και διάλεξε αυτό που είναι ιδανικό και βοηθά στις ανάγκες και τις δικές σου απαιτήσεις!

Τα αλυσοπρίονα χρειάζονται και την απαραίτητη φροντίδα, γι’ αυτό σου προτείνουνε να προσέξεις και τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Μια απαραίτητη επιλογή αποτελεί το fg 4 stihl τροχιστικό, το οποίο είναι ιδανικό για το εβδομαδιαίο τρόχισμα της αλυσίδας. Έχει μικρές διαστάσεις, δεν απαιτεί σωματική δύναμη και διαθέτει λαμάκια τροχίσματος για σωστή προσαρμογή της απόστασης του οδηγού βάθους.

Το παραπάνω τροχιστικό είναι κατάλληλο για τις εξής αλυσίδες:

  • Για αλυσίδα 3/8" P Mini, ø 4,0mm
  • Για αλυσίδα 3/8", ø 5,2mm
  • Για αλυσίδα 3/8" P, ø 4,0mm
  • Για αλυσίδα .325", ø 4,8mm

kgyvgjh.JPG

Αν ψάχνεις καλής ποιότητας εργαλεία, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Paint House και ανακάλυψε όλα αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες της δουλειάς σου, πάντα στις πιο απίθανες προσφορές.

ADVERTORIALS