Χορτοκοπτικά Stihl: Βρες το κατάλληλο μοντέλο για εσένα!

Χορτοκοπτικά Stihl: Βρες το κατάλληλο μοντέλο για εσένα!

Χορτοκοπτικά Stihl: Βρες το κατάλληλο μοντέλο για εσένα!

Screenshot - 27_11_2020 , 8_31_17 πμ.png

https://www.painthouse.gr/images/detailed/31/FS55R%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF_-_%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.jpg

Τα χορτοκοπτικά Stihl είναι μία μοναδική λύση για όποιον έχει κήπο ή φροντίζει ανοιχτούς χώρους όπως πάρκα, χωράφια και μποστάνια. Μάθε πώς θα βρεις το ιδανικό.

Εάν φροντίζεις έναν κήπο, γιατί είναι μέρος του σπιτιού, είτε αποτελεί την επαγγελματική ενασχόληση σου, γνωρίζεις πως το κόψιμο των χόρτων είναι μία επίπονη και κουραστική διαδικασία.

Το κούρεμα και η απομάκρυνση των ζιζανίων μπορεί να σου πάρουν πολύ ώρα αν τα ξεκινήσεις τον λάθος εξοπλισμό.

Τα χορτοκοπτικά Stihl είναι αυτά που χρειάζεσαι για να επιταχύνεις την φροντίδα του πρασίνου και να είσαι στο τέλος πάντα ξεκούραστος.

Πως επιλέγεις όμως το κατάλληλο μοντέλο; Μάθε τις διάφορες κατηγορίες τους και διάλεξε με βάση τις ανάγκες σου:

Ηλεκτρικά χορτοκοπτικά

Το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό Stihl  είναι η πρώτη επιλογή των ιδιοκτητών μικρών κήπων. Είναι ελαφριά, αθόρυβα και πολύ αποδοτικά. Προσφέρονται για την περιποίηση παρτεριών και την απομάκρυνση χόρτων σε αστικές περιοχές. Το μειονέκτημα τους είναι πως χρειάζονται παροχή ρεύματος, οπότε φρόντισε να έχεις μία μπαλαντέζα!

Ελαφριά χορτοκοπτικά

Αποτελούν μία αναβαθμισμένη και πιο ισχυρή λύση των ηλεκτρικών χορτοκοπτικών και είναι ιδανικά για την τελειοποίηση του κουρέματος γκαζόν, την απομάκρυνση ζιζανίων και πολλές άλλες εργασίες. Είναι λίγο πιο ακριβά και απευθύνονται σε αυτόν που αναζητά την τελειότητα ακόμα και στις μικρές εκτάσεις. Λειτουργούν συμπληρωματικά με τις μηχανές κοπής γκαζόν.

Επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά

Screenshot - 27_11_2020 , 8_31_42 πμ.png

https://www.painthouse.gr/images/thumbnails/417/417/detailed/33/FS410C-EM.jpg

Είναι πολύ πιο ισχυρά, λόγω του δυνατού ηλεκτροκινητήρα 36v και έχουν μεγάλη αυτονομία χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου. Είναι κατάλληλα για ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά και επαγγελματίες. Δεν παράγουν ούτε θόρυβο, ούτε καυσαέρια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς προβλήματα στις κατοικημένες ζώνες.

Ισχυρά χορτοκοπτικά

Τα ισχυρά χορτοκοπτικά Stihl είναι η επαγγελματική λύση για χωράφια και μποστάνια που βρίσκονται σε πλαγιές ή φυτεμένες ζώνες που έχουν πολλά δέντρα και θάμνους και δεν μπορεί να γίνει χρήση της χλοοκοπτικής μηχανής. Ανάλογα το μοντέλο, μπορούν να κάνουν κούρεμα, καθαρισμό εδάφους, αλλά και αραίωμα ξυλωδών θάμνων. Τέλος έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν με τα αυθεντικά εξαρτήματα ενός ισχυρού χορτοκοπτικού Stihl και να γίνουν οι εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.

Γνώρισε όλη την οικογένεια των προϊόντων της Stihl και πολλές άλλα μηχανήματα για τον κήπο και το χωράφι σε μοναδικές τιμές, από διάφορα brands στο painthouse.gr

ADVERTORIALS