Ένας ξεχωριστός αγώνα μπάσκετ με καρότσι την Παρασκευή στην Κω

Ένας ξεχωριστός αγώνα μπάσκετ με καρότσι  την Παρασκευή στην Κω

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Τομέας Κοινωνικής Μέριμνας-Περιφερειακή Ενότητα Κω, οργανώνει με το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με αναπηρίες «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ» ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ με καρότσι την Παρασκευή στις 18 Μαΐου 2012 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Οι αθλητές που αποτελούν την ομάδα «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ» αγωνίζονται με αναπηρικό αμαξίδιο, έχουν πετύχει πανελλήνιες διακρίσεις και ο αγώνας τους αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει η δύναμη της πραγματικής θέλησης τότε ξεπερνάμε τις κάθε είδους δυσκολίες της ζωής.

Σας περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο για να απολαύσουμε έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αποδεικνύοντας ότι οι συνάνθρωποι μας με αναπηρίες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική ζωή και να επιτυγχάνουν ατομικά και συλλογικά σε όποιο τομέα δραστηριοποιούνται.

Είσοδος ελεύθερη.

ADVERTORIALS