ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Άλλο ένα KOS 3x3 BASKETBALL FESTIVAL ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Άλλο ένα KOS 3x3 BASKETBALL FESTIVAL ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Άλλο ένα KOS 3x3 BASKETBALL FESTIVAL ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία. Το 6ο κατά σειρά τουρνουά του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, ίσως το καλύτερο τουρνουά μέχρι σήμερα, συγκέντρωσε  74 ομάδες, 260 αθλητές και αθλήτριες, ενώ τα 150 παιχνίδια, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου για 5 συνεχόμενες ημέρες και μεταμόρφωσαν την πλατεία Ανταγόρα της Κω σε μία υπαίθρια αθλητική γιορτή.  

Ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, επιθυμεί μετά την ολοκλήρωση του 6ου Κos 3x3 Basketball Festival, να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω φορείς, πρόσωπα και χορηγούς για την αρωγή και στήριξη του κατά γενική ομολογία, πολύ επιτυχημένου τουρνουά.

Αρχικά ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο Κω, τον Δήμο Κω , τον ΔΟΠΑΒΣ Κω και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της προσπάθειάς μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κω, την υπηρεσία καθαριότητας, την υπηρεσία πρασίνου, την Δημοτική Αστυνομία και στον πρόεδρο της κοινότητας Καρδάμαινας κ. Νίκο Πόγια για όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες αλλά και την στήριξη κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που για 6η συνεχόμενη χρονιά στήριξαν υγειονομικά με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση.

Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και τα ΜΜΕ που πρόβαλαν την εκδήλωση και ειδικά το 12sports και Μάκη Δούβαλη, το KOS TV, και το giafkasports του Γιώργου Πίτση για την καθημερινή και πολύωρη κάλυψη του τουρνουά.

Τον σύνδεσμο διαιτητών Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τους διαιτητές Αιμιλία Πατμίου, Νίκο Νικολάου και Αργύρη Γκαντολούδη του συνδέσμου Αχαΐας.

Τα δικούς μας ανθρώπους Γιώργο Καζάκο, Κώστα Σουλιώτη, Λάμπρο Κίτσιο, Σοφία και Δημήτρη Γιαμούζη, Νίκο Κατσαμόρα, Τάσο Καρνέζο, Μάκη Νικολόπουλο και Δημήτρη Τζέκο που βοήθησαν τα μέγιστα με την εθελοντική τους εργασία.

Τον κ. Σκευοφύλακα Ξυλουρά για την εξαιρετική υλοποίηση της ηχητικής κάλυψης του τουρνουά.

Τον κ. Lars Schnipper για την στήριξη και τις ατελείωτες μεταφορές των υλικών.

Την Μεταφορική Δωδεκανήσου του κ.Δαυίδ Χατζηδαυίδ για την πολύτιμη και ουσιαστική του βοήθεια και φυσικά στον φίλο μας Διονύση που είναι πλέον αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας.

Τον εκλεκτό καλεσμένο μας, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη για την εξαιρετική τιμή να παραβρεθεί στην Κω, καθώς και τους  Νικόλα Παπανικολάου, Αχιλλέα Δεμέναγα και Θανάση Χατζηνικολάου για την παρουσία τους στο τουρνουά.

Τον Μιχάλη Γουρλά guest DJ το Σάββατο 5 Αυγ 23.

Τον φίλο Βαγγέλη Κουζούκα για την προσφορά των προβολέων.

Τα παιδιά του All Day CAFÉ BAR BARU για την άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση.

Τον Βασίλη Κεφάλα και Κατερίνα Κανακάρη για την εξαιρετική συνεργασία.

Τον Γιάννη Θωνιάτη και την Unikos Transfer & Excursions.

Την κυρία Τότα Γκολφινοπούλου υπεύθυνη των τουρνουά 3x3 της ΕΟΚ, για τις πολύτιμες συμβουλές και την άψογη συνεργασία.

Την κα Βάσω Κούκου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πολύχρονη και εξαιρετική συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και στον κόσμο που παρακολούθησε τα παιχνίδια και γέμιζε την πλατεία κάθε βράδυ.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι, να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολύτιμους χορηγούς μας, για την μοναδική και ουσιαστική βοήθεια και στήριξη αυτής της καταπληκτικής διοργάνωσης.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΩ

ΚΔΑΠ IMAGINE

ΚΟΦΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ           
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΙΝΚ      
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗΣ IGLOO THERM
SPORT PANIC          
BARU ALL DAY CAFE BAR    
C FOOD & MOOD.      
ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ     
LOFT                       
JUMBO
ΨΑΡΟΜΠΑΣ ΚΑΥΣΙΜΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΚΟΥΤΖΑΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ

AMMOS BEACH BAR

ΜΕΛΙΑΝΟΣ ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΠΥΡΟΣ ΣΙΔΕΡΑ
ΛΑΜΠΡΟΣ.                     
GRECOTEL                    
ΑΛΟΥΜΙΛ ΑΝΤΩΝΙΟΥ   
ΧΑΣΑΠΑΚΙ ΣΒΥΝΟΣ

ΝΕΣΚΕΣ

ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ

ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΓΟΥΡΛΑ

ΒΟΟΜ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ 

ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΛΛΗ LEGEND BRANDS – HAUSBRANDT

ADVERTORIALS