Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival που διοργάνωσε ο Α.Σ. Φοίβος Κω στην πλατεία Ανταγόρα

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival που διοργάνωσε ο Α.Σ. Φοίβος Κω στην πλατεία Ανταγόρα

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival που διοργάνωσε ο Α.Σ. Φοίβος Κω στην πλατεία Ανταγόρα με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ Κω, και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Da Luz πήρε την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τους αγώνες της Αθήνας, αφιερώνοντας τη νίκη στον αδικοχαμένο Δημήτρη Παππούλη. Συναρπαστικά παιχνίδια για πέντε ημέρες, αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και η παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη αλλά και των μασκότ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση.

Το «παρών» στη χθεσινή τελευταία ημέρα έδωσε και ο Κώος, Νικόλας Παπανικολάου που έχει και εκείνος τη ξεχωριστή πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ και αγωνίζεται στο Ψυχικό αλλά και ο Αχιλλέας Δεμέναγας που είναι πλέον ο διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του Φοίβου, ο πρόεδρος Νίκος Μιμερίνης και η διοίκηση της ομάδας «έτρεξαν» εξαιρετικά και τη φετινή διοργάνωση και τίμησαν μάλιστα για την παρουσία τους τόσο τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη όσο και τον Νικόλα Παπανικολάου αλλά και δύο παιδιά της ομάδας, τον Φίλιππο Γκαντολούδη και τον Κώστα Παναγιωτίδη για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Νικητής στις ελεύθερες βολές αναδείχθηκε ο Γιάννης Λάμδας που πήρε και μια μπάλα υπογεγραμμένη απ’ τον «Big Sofo» ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Κώστας Σουλιώτης που πήρε μια δωρεοπιταγή 100 ευρώ απ’ το Sport Panic. Ο Φοίβος Κω μάλιστα θέλοντας να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας διάσωσης έδωσε 10 ευρώ σε κάθε τρίποντο που μπήκε στον τελικό των τριπόντων (συνολικά 15 τρίποντα) και πρόσθεσε άλλα 50 ευρώ δίνοντας συνολικά 200 ευρώ στην ομάδα διάσωσης.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου, Μπάμπης Ναβροζίδης, η αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, η πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Γαληνός», Ευρυδίκη Νάκη και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς που συνεχάρη την ομάδα του Φοίβου για την διοργάνωση και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αδικοχαμένο, Δημήτρη Παππούλη που πάντα ήταν εκεί στην πλατεία Ανταγόρα για το 3οn3.

Οι νικητές του τουρνουά

U10

Real Legends

Pro Players

Mini Stars


U12

Nuggets

Dream Team

Χελωνονιντζάκια


U14

Ζηπάρι Warriors

Τύχε την ΑΕΚ

For Fun


U16W

Οριακά απροπόνητες

Τα νανάκια

Lakers απ’ τα Lidl


U16M

Ελένη Μπουμπού

The Dalton’s

Orlando Tragic


FAMILLY

Laoumzis Team

Σπληνάντερλεχτ

Όγδοα ξαδέρφια


AMATEURS

EBS KOS

Cocoon

Xαμηλές προσδοκίες


40+

Η ομάδα του προπονητή

Dalton’s 81

Παρολίγο


U18M

BIG 4

Aκατάλληλοι

Βάρδοι


W18+

Ε.Σ.Ε.

Τα Τσουπρίδια

D.P. 13


M18+

D.P 13 – DA LUZ

Σούλης για τρεις

ΒΙG 4

ADVERTORIALS