Συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου ''Ακαδημία Κω'' στον Διασυλλογικό Αγώνα του ''Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ''

Συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου ''Ακαδημία Κω'' στον Διασυλλογικό Αγώνα του ''Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ''

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ

O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB), το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου συμμετείχε με έναν αθλητή στον διασυλλογικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και σιρκουί που διοργάνωσε στη Ρόδο, ο Αθλητικός Όμιλος Ανταίος.

Οι εξετάσεις ξένων γλωσσών, στις οποίες συμμετείχαν αθλητές και μέλη της Ακαδημίας, έδρασαν αποτρεπτικά στο να συμμετάσχει το σωματείο μας με μία μεγαλύτερη αποστολή, αντάξια του όμορφου αγώνα που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ανταίος.

Παρόλα αυτά, ο αθλητής μας στην κατηγορία των παμπαίδων, Βασίλης Ροΐδης, με την παρουσία του και την απόδοσή του στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης του Σαββάτου όπου συμμετείχαν 9 αθλητές συνολικά, κατέκτησε τη 2η θέση. Την πρώτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης κατέκτησε αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, την 3η, 4η και 5η αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας και την 6η θέση αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Ρόδου Έλαφος. Στις υπόλοιπες θέσεις βρέθηκαν αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, του Αθλητικού Ομίλου Ανταίος και του Γυμναστικού Συλλόγου Διαγόρας.

Την επόμενη ημέρα στο αγώνισμα του σιρκουί, ένα αγώνισμα στο οποίο κρίσιμο ρόλο στην έκβασή του παίζει η συνεργασία μεταξύ αθλητών της ίδιας ομάδας, ο Βασίλης τερμάτισε τον αγώνα του στην 5η θέση, ακολουθώντας τους αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας (1η, 3η και 4η θέση) και τον αθλητή του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος (2η θέση). Στις υπόλοιπες θέσεις τερμάτισαν αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, του Αθλητικού Ομίλου Ανταίος και του Γυμναστικού Συλλόγου Διαγόρας.

Η απόδοση του Βασίλη και τις δύο ημέρες ήταν εξαιρετική και παρότι βρέθηκε μόνος του στον αγώνα, ήταν αντάξιος της γενικότερης παρουσίας του Α.Ο. Ακαδημία Κω σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Για αυτόν τον λόγο τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε, όπως ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που στηρίζουν τη λειτουργία του σωματείου μας, τις επιχειρήσεις Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, το cafe Delicious στο Πυλί, τον Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF) και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

1 (23).jpg

2 (21).jpg

3 (19).jpg

ADVERTORIALS