Καλοκαιρινά τμήματα ποδηλασίας από την Ακαδημία Κω

Καλοκαιρινά τμήματα ποδηλασίας από την Ακαδημία Κω

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

Η φετινή σχολική χρονιά σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται και ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω είναι έτοιμος να υποδεχθεί στις τάξεις του ακόμα περισσότερα παιδιά, τα οποία επιθυμούν να μάθουν ορθά τη χρήση του ποδηλάτου και το άθλημα της ποδηλασίας.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις προπονητικής του μοναδικού προπονητή ποδηλασίας που διαθέτει το νησί μας και την πολυετή αθλητική εμπειρία στον πρωταθλητισμό σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, που διαθέτει η προπονήτριά μας κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, η Ακαδημία Κω θα πραγματοποιεί καθημερινά μαθήματα στην Κω, το Ζηπάρι και το Πυλί, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις τις προπονήτριάς του σε νέα παιδιά και να τα μυήσει στα μυστικά του ποδηλάτου και της αγωνιστικής ποδηλασίας.

Τα μαθήματα αφορούν όλες τις παιδικές ηλικίες, από νήπια μέχρι και εφήβους και θα πραγματοποιούνται σε ασφαλείς χώρους, όπως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κω και αντίστοιχους στο Ζηπάρι και το Πυλί.

Θα αποτελέσει μεγάλη χαρά και τιμή για το σωματείο μας να μας γνωρίσετε από κοντά και καινούρια παιδιά να βιώσουν τη χαρά των προπονήσεων στην Ακαδημία Κω.

Η προπονήτριά μας θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετική με τα νέα καλοκαιρινά τμήματα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ_Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ.JPG

ADVERTORIALS