Η συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω στο «4ο Κύπελλο ELAFOS»

Η συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω στο «4ο Κύπελλο ELAFOS»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ELAFOS

O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB), το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απριλίου, συμμετείχε στον διήμερο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ρόδου Έλαφος, στην περιοχή των Καλυθιών Ρόδου, με την επωνυμία «4ο Κύπελλο ELAFOS».

Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε η πενταμελής αποστολή του συλλόγου, αποτελούμενη από δύο αθλητικές κατηγορίες (Παίδες και Παμπαίδες) ήταν, το αγώνισμα eliminator XCE (αγώνας με αποκλεισμό) την πρώτη ημέρα και το αγώνισμα XCC (short track) τη δεύτερη.

Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχαν συνολικά 9 αθλητικά σωματεία, 5 αθλητικά σωματεία από τη Ρόδο, ο διοργανωτής Α.Σ.Ρ. Έλαφος (με 13 αθλητές), ο Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος (με 2 αθλητές), ο Α.Ο.Ρ. Ανταίος (με 15 αθλητές), ο Γ.Σ. Διαγόρας (με 1 αθλητή) και ο Π.Ο. Ιβίσκος Ρόδου (με 1 αθλητή) και 4 αθλητικά σωματεία από την Κω, ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω (με 2 αθλητές), ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας (με 10 αθλητές), ο Κ.Α.Ο Φιλίνος (με 1 αθλητή) και ο Α.Ο. Ακαδημία Κω (με 5 αθλητές).

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, η Ακαδημία Κω στην κατηγορία των «Παμπαίδων», όπου αγωνίσθηκαν συνολικά 7 αθλητές, κατέκτησε την 4η θέση με τον Φα Νικόλαο και την 7η με τον Κιάρη Δημήτριο. Την 1η, 2η και 6η θέση κατέκτησαν αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, την 3η θέση αθλητής του Α.Σ.Ρ. Έλαφος και την 5η θέση αθλητής του Α.Ο. Ανταίος. Στην κατηγορία των «Παίδων» αγωνίσθηκαν συνολικά 8 αθλητές, με τον Δημητριάδη Δία να κατακτά την 3η θέση, τον Αδαμαντίδη Ιωάννη την 5η και τον Πορρή Κονταντώνη Άγγελο την 6η. Στην 1η, 4η και 8η θέση τερμάτισαν αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, ενώ στη 2η και την 7η θέση τερμάτισαν αθλητές του Α.Ο. Ανταίος

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων η Ακαδημία Κω στην κατηγορία των «Παμπαίδων», όπου αγωνίσθηκαν όπως και την πρώτη ημέρα 7 αθλητές, κατέκτησε την 4η θέση με τον Φα Νικόλαο και την 6η θέση με τον Κιάρη Δημήτριο. Την 1η και τη 2η θέση κατέκτησαν αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, την 3η θέση αθλητής του Α.Σ.Ρ. Έλαφος και την 5η και 7η θέση αθλητές του Α.Ο. Ανταίος. Στην κατηγορία των «Παίδων» όπου αγωνίσθηκαν 8 αθλητές, οι αθλητές της Ακαδημίας ανέβασαν την απόδοσή τους με τον Δημητριάδη Δία να κατακτά την 1η θέση, τον Αδαμαντίδη Ιωάννη την 3η θέση και τον Πορρή Κονταντώνη Άγγελο να τερματίζει στην 5η θέση. Στην 2η και την 6η θέση τερμάτισαν αθλητές του Α.Ο. Ανταίος. Την 4η και 7η θέση κατέλαβαν δύο αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας.

Ολοκληρώνοντας άλλη μία απόλυτα επιτυχημένη αποστολή στο γειτονικό νησί της Ρόδου, με την επιτυχία να αποτυπώνεται τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στην παρουσία των αθλητών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής, ατενίζουμε με αισιοδοξία των μέλλον αυτών των παιδιών, που τιμούν με τη στάση και συμπεριφορά τους τις αρχές και τις αξίες που καλλιεργούνται μέσα στην Ακαδημία Κω.

Μέσα από αυτές τις γραμμές, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον διοργανωτή του αγώνα Α.Σ.Ρ Έλαφος, τα μέλη του και τον προπονητή του κο Κυριάκο Κελεπέρα, για την άψογη διοργάνωση του αγώνα και τις παροχές προς την αποστολή μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κο Βογιατζή Γεώργιο, ο οποίος αποκατέστησε βλάβες σε ποδήλατα αθλητών μας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της πρώτης ημέρας, ώστε την επόμενη αυτά ήταν διαθέσιμα και αγωνίσθηκαν οι αθλητές μας με εξαιρετική απόδοση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, τις εταιρείες Phython Tours και Python Experience, τον Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., την Erika’s horse riding farm, το Jacksons beach bar restaurant, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, τον όμιλο Koullias Hotel Group, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το cafe Delicious στο Πυλί, τον Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς και την εταιρεία Blue Star Ferries που στήριξε ακόμα μία φορά τη μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών τους στο νησί της Ρόδου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ADVERTORIALS