ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ 1 - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ 3. Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, για τις δύο ομάδες της Δωδεκανήσου

ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ 1 - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ 3. Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, για τις δύο ομάδες της Δωδεκανήσου
Γράφει ο Στέργιος Χατζηστέργου 
 
 
 
ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ 1 - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ 3 
ΈΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΊΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΆΔΕΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, για τις δύο Δωδεκανησιακές ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια σε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα .
 
Οι ποδοσφαιρίστριες του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ και του ΣΤΑΥΡΟΎ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, πρόσφεραν στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν απόψε στο παλιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ένα  συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο  με πολλές φάσεις εκατέρωθεν που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
 Η Δωδεκάνησος εκπροσωπήθηκε επάξια σε μια εθνική κατηγορία και πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των ομάδων μάς. 
Το Δωδεκανησιακό γυναικείο ποδόσφαιρο κατατάσσεται στα κορυφαία της Ελλάδας και πρέπει να παραμείνει το ίδιο ανταγωνιστικό.
Τα λειτουργικά έξοδα  των δύο συλλόγων της Κω και της Ρόδου  είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τις ομάδες που συναγωνίστηκαν καθ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. 
Οι τοπικές κοινωνίες, οφείλουν και πρέπει να στηρίξουν οικονομικά τις δύο ομάδες μάς για να μπορέσουν να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Όπως και  πρέπει να στηρίξουν και όλες τις άλλες γυναικείες ομάδες  ποδοσφαίρου της Δωδεκάνησου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια,σε όλα τα κορίτσια, για την φετινή προσπάθεια τους, στις διοικήσεις των δύο συλλόγων και φυσικά στους φιλάθλους που τις στήριξαν.
 
 
 
ADVERTORIALS