Oι αθλήτριες του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων-Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στο Λαύριο

Oι αθλήτριες του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων-Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στο Λαύριο

Αναχωρούν αύριο οι αθλήτριες του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, για να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων-Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στο Λαύριο στις 21-23 Απριλίου.

Με 4 αθλήτριες από τις οποίες οι 3 είναι πρωτοεμφανιζόμενες!

✨Σανούλη Μαρία (Κορασίδα 2ης χρονιάς)

✨Καλαμπαλίκα Χαρά (Κορασίδα 1ης χρονιάς)

✨Μολυβιάτη Μαρία(Παγκορασίδα 2ης χρόνιας)

✨Σουρασή Σοφία (Παγκορασίδα 2ης χρονιάς)

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια κυρία Ειρήνη Μαύρου, είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι αλλά τα στηρίζει σε όλους τους τομείς.

Την προσπάθεια των αθλητριών στηρίζουν συνεχώς, η προπονήτρια κυρία Θέλμα Μυλωνά που δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη της προς τα παιδιά και τον αθλητισμό.
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος, κυρία Κατερίνα Δερβίση που εδώ και δύο χρόνια συνεργάζεται με τον σύλλογο και στηρίζει όλα τα παιδιά.
Επίσης η προπονήτρια κυρία Σεβαστή Γλυνάτση, που ενώ απέχει από την προπόνηση λόγω μητρότητας, είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι την χρειαστεί ο σύλλογος.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια, να περάσετε όμορφα, να το διασκεδάσετε και να χαρείτε την κάθε στιγμή τόσο του αγώνα αλλά και του ταξιδιού!!!

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου

ADVERTORIALS