Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδήλατο για τον Κωακό όμιλο ποδηλασίας

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδήλατο για τον Κωακό όμιλο ποδηλασίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδήλατο για τον Κωακό όμιλο ποδηλασίας
Άλλο ένα γεμάτο διήμερο είχε το πρόγραμμα για την ομάδα του Κωακού ομίλου  ποδηλασίας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αφού εκτός τον αθλητών που έμειναν στην Κω να προετοιμαστούν για τον αγώνα στις 12/3/23 στην Ρόδο, βρισκόμαστε  σε πυρετώδει προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που ακολουθεί στις 1-2 Απριλίου.
 Έτσι οι 4 αθλητές που θα λάβουν μέρος συνέχισαν την προετοιμασία τους στη Ρόδο, υπό την επίβλεψη του προπονητή μας κυρίου Σπύρου Ταντή.

Ταυτόχρονα μια άλλη αποστολή έλαβε μέρος στον αγώνα mtb του Κρόνου Νίκαιας στην Σαλαμίνα, σε έναν αγώνα που η διαδρομή ήταν κοινή με τους επαγγελματίες αθλητές μεγαλύτερων κατηγορίων, αφού ταυτόχρονα διοργανώθηκε αγώνας πρόκριση για την Ολυμπιάδα.
 Με συμμετοχές που έφτασαν αυτές του περσινού πανελλήνιου πρωταθλήματος και ξεπέρασαν τις 200 από όλη την Ελλάδα και με τους καλύτερους αθλητές να δίνουν το παρών, καθώς ο αγώνας αυτός έρχεται να ενταχθεί σε μια σειρά αγώνων μέσα σε όλη την επικράτεια με την ονομασία super cup.
Η ομάδα μας έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για την εποχή και παρά τις ατυχίες που είχαν κάποιοι από τους αθλητές μας, λάστιχα και πεσίματα.Τίποτα δεν ήταν ικανό να τους ρίξει πίσω από την 20η θέση σε αγώνες με τους διπλάσιους αθλητές ανά κατηγορία.
Αναλυτικά για τον αγώνα xce του Σαββάτου  
Είχαμε στους παμπαίδες:
Πρόκριση όλων των αθλητών μας στην πρώτη δεκάδα με βάση το χρόνο και μετά από τις κόντρες που ακολούθησαν μεταξύ των πρώτων 26, κατάφεραν να τερματίσουν 
5-6-11 οι 
Καραγιάννης,Κωστογλάκης και Χόνδρος αντίστοιχα.
Ενώ στις πανκορασίδες, η Αλευράκη τερμάτισε 4η  και ο Καραμετσής 18ος στους παίδες.
 Την επόμενη μέρα , στον αγώνα xco, σε μια διαδρομή όπως θα πρέπει να είναι το mtb, η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τους 3 παμπαίδες να είναι πίσω από τους δύο πρωτοπόρους σχεδόν ως την ολοκλήρωση της πρώτης στροφής , όπου ο Καραγιάννης είχε ένα άσχημο πέσιμο που τον κράτησε αρκετά πίσω και τερμάτισε 20ος.
 Ενώ ο Χόνδρος που έως εκείνη την ώρα μαζί με το τον Κωστογλάκη και τον Μαρίνο του ΣΥΦΑΓΕ  διεκδικούσαν τις θέσεις από 3-5 , έπαθε λάστιχο στα τελευταία 4 χλμ και τερμάτισε 9ος.
Τυχερός της ημέρας στην κατηγορία αυτή ήταν ο Κωστογλάκης που δεν έπαθε τίποτα και τερμάτισε 4ος.
Στις πανκορασίδες, η Αλευράκη στον πρώτο της αγώνα με τόσες συμμετοχές φέτος και πρώτος της εκτός Δωδεκανήσων στην κατηγορία Πανκορασίδων, έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και τερμάτισε 1η παρά το γεγονός ότι είναι νέα στην κατηγορία της.
Ο Καραμετσής στους παίδες , είχε μια πτώση που τον κράτησε εκτός για κάποια λεπτά, όμως κατάφερε τελικά να τερματίσει και το γεγονός ότι είχε και μηχανικό πρόβλημα μετά το πέσιμο το έφερε αρκετά καλά εως την 20 θέση.
     Καθοριστικοί παράγοντες, σε όλα τα παραπάνω, είναι φυσικά οι χορηγοί μας. Καθώς όσο τα παιδιά ανεβαίνουν τόσο ανεβαίνουν και οι υποχρεώσεις τις ομάδας. 
Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη στήριξη και υποστήριξη τους:
Sernikos bikes Efstratios Sernikos 
ARCHON YACHTING AND YACHT management Pepos Ritsiardis Giorgos Ritsiardis 
RAFNAR Hellas 
Sante cafe 
Zaman fu Burger House
Bti traver agency
Berto lucci
Natur galathris
Pergaminos cars Apostolos Pergaminos 
Pirros Μεταλλικές κατασκευές Pirro Vogli
 Blue star ferry's 
Μεταφορική Χατζηδαυίδ 
Αιγαίο μεταφορική Stefanos Papapostolou 
Oyster παρκινκ σκαφών Λαύριο Kostas Nikolakakis
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ, που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στα Δωδεκάνησα και την Κω. 
Με ιδιαίτερη τιμή,
Γραφείο Τύπου 
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 
 
 
received_1408666909968610.jpeg
 
IMG_20230307_225700_108.jpg
ADVERTORIALS