Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα με την ονομασία «SANTA BIKE»

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα με την ονομασία «SANTA BIKE»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. και του «Ράδιο Έκφραση», το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα με την ονομασία «SANTA BIKE».

            Ως μία ανάσα χαλάρωσης από την προετοιμασία των αθλητών μας, που λαμβάνει χώρα για την αγωνιστική χρονιά του 2023, οι αθλητές της Ακαδημίας συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα που διοργανώθηκε, μπαίνοντας σιγά σιγά στο εορταστικό κλίμα.

            Μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατοβόλτας, μικροί και μεγάλοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν τα χειροποίητα εδέσματα που προσφέρθηκαν από το σωματείο μας κλείνοντας ευχάριστα ένα όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό.

            Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαρία και την κυρία Λίτσα, γονείς αθλητών της Ακαδημίας καθώς επίσης και το «ENJOY CAFE» για τις λιχουδιές που ετοίμασαν και προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους. Ευχαριστούμε την προπονήτριά μας, κυρία Ταμάρα – Μαρία Τουμπαζή για τον όμορφο στολισμό στις τέντες τους σωματείου μας, που έδωσαν μία επιπλέον χριστουγεννιάτικη νότα στην εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας PHYTHON TOURS, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., PYTHON EXPERIENCE, ERIKA’S HORSE RIDING FARM, JACKSONS BEACH BAR RESTAURANT, NIKOS GOLD και LEVEL CREATIONS, για τη στήριξη του σωματείου μας σε όλες του τι δραστηριότητες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

1 (8).jpg

3 (9).jpg

2 (8).jpg

4 (7).jpg

5 (6).jpg

6 (6).jpg

7 (6).jpg

8 (6).jpg

9 (5).jpg

10 (4).jpg

11 (3).jpg

12 (3).jpg

13 (2).jpg

ADVERTORIALS