Νικητής ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω στο παιχνίδι με τον Ανταγόρα

Νικητής ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω στο παιχνίδι με τον Ανταγόρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ


Στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω κατέληξε η αναμέτρηση με τον Ανταγόρα αφού η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου επικράτησε με 3-0 σετ.

Η ομάδα μας ως τυπικά γηπεδούχος ξεκίνησε καλύτερα το ματς και έχοντας καθαρό μυαλό σε επίθεση και άμυνα κατάφερε να πάρει εύκολα τα δύο πρώτα σετ (25-16) και (25-15). Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν και οι μικροί της ομάδας μας, παίρνοντας την ευκαιρία να πάρουν παραστάσεις από παιχνίδια. Ο Ανταγόρας προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του εκμεταλλεύτηκε την παρουσία των μικρών μας αθλητών στο τρίτο σετ, βελτιώθηκε αλλά τα παιδιά κατάφεραν έστω και πιο δύσκολα να το κατακτήσουν και αυτό (25-23) και να φτάσουν έτσι στην 2η νίκη τους σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-16 (20’), 25-15 (19’), 25-23 (30’)

Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Καρδούλιας, Κώστογλου, Γιαννόπουλος, Δαρίδης, Ιντρισλάρι, Μαντούκος, Μωρές, Παπαϊωάννου Α., Περής, Χατζηάμαλλλος, Ξενίκας, Παπαϊωάννου Δ., Σαρικίζης.

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ:  Κακάνης, Κατσανάκης, Κουτσουράης, Μπίλλης, Πετρίδης, Φουντωτός, Κουλιέρης, Μελιανός, Μποτονάκης, Πρέζας, Χατζηζαχαρίας.

ADVERTORIALS