ΑΕ ΚΩΣ: Απόφαση Αλλαγής Προπονητή

ΑΕ ΚΩΣ: Απόφαση Αλλαγής Προπονητή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ''ΑΕ ΚΩΣ''

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου, ο πρόεδρος της αθλητικής Ένωσης Κω συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ χθες Τετάρτη 7/12/2022 όπου και έγινε αποδεκτή η παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας Στάθη Γκουντελίτσα. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον Στάθη Γκουντελίτσα για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην μελλοντική προπονητική του πορεία. Οι διοικούντες την ΑΕ Κως έλαβαν επίσης την απόφαση να προχωρήσουν στην επιλογή του νέου Υπηρεσιακού προπονητή της ομάδας και την εν λόγω θέση αναλαμβάνει από σήμερα ο ποδοσφαιριστής της αθλητικής Ένωσης Κω Γιώργος Φυτάς ο οποίος και ανέλαβε καθήκοντα να προπονεί την ομάδα από σήμερα και σίγουρα μέχρι τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕ ΚΩΣ.

Ήδη το βλέμμα όλων μας είναι στραμμένο στην επόμενη μέρα της ομάδας και ο σχεδιασμός αλλά και οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι που θέσαμε και στην αρχή της σεζόν!
Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα επανέλθει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών και των νικηφόρων αποτελεσμάτων.
 
Γραφείο Τύπου ΑΕ ΚΩΣ
ADVERTORIALS